Αλέγκρι: «Δεν φεύγει ο Ντιμπάλα»

Θοδωρής Βασίλης
Αλέγκρι: «Δεν φεύγει ο Ντιμπάλα»

bet365

Φήμες θέλουν την Μπαρτσελόνα να ετοιμάζει πρόταση για τον Πάουλο Ντιμπάλα ως αντικαταστάτη του Νεϊμάρ με τον τεχνικό της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να διαψεύδει κατηγορηματικά.

Η πιθανή μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, αφού η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους ο οποίος αποτελεί διακαής πόθος των «μπλαουγκράνα».

Λίμερικ – Σάμροκ Ρόβερς με επιστροφή, αν ο Ογκμπένε ανοίξει το σκορ (21+).

Τις φήμες αυτές όμως διέψευσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει ακριβώς μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί για τον Νεϊμάρ και δεν ξέρω τι θα κάνει η ισπανική ομάδα. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Ντιμπάλα δεν πρόκειται να αποχωρήσει. Δεν ανησυχώ για την περίπτωσή του», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα