Στανόεβιτς: Κάθε μέρα και καλύτεροι

Στανόεβιτς: Κάθε μέρα και καλύτεροι

Gazzetta team
Στανόεβιτς: Κάθε μέρα και καλύτεροι

bet365

Για παίκτες, σύστημα, ραντεβού και μεταγραφική ενίσχυση μίλησε μετά το φιλικό με την Ανόρθωση ο Αλεξάνταρ Στανόεβιτς με τα λεγόμενά του να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το φιλικό με την Ανόρθωση ο τεχνικός του Δικεφάλου.

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα: «Είναι φυσικό, δεν είμαστε 100% έτοιμοι, το ρόστερ είναι έτοιμο, αλλά κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Είναι λογικό η ομάδα να μην είναι εκεί που πρέπει ακόμα, είμαστε στο 60-70% από αυτό που θέλουμε να φτάσουμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σχετικά με τον Λέοβατς: «Ο Λέοβατς είχε πρόβλημα από την προηγούμενη σεζόν, είχε παίξει πολλά παιχνίδι πέρυσι. Εύχομαι ότι θα είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια, έμεινε εκτός ώστε να κάνει θεραπεία».

Για την δήλωση που είχε κάνει ότι θα πει σε δέκα μέρες για το αν ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα: «Αυτή την στιγμή γνωρίζω ακριβώς τι χρειάζεται η ομάδα για να γίνει καλύτερη, εάν αυτό είναι αρκετό για να πάρουμε πρωτάθλημα, θα φανεί. Θα συζητήσουμε με τον κ. Σαββίδη και τον κ. Μίχελ, ώστε να καταλήξουμε στις κινήσεις που θα κάνουμε ώστε η ομάδα να γίνει καλύτερη».

Για τον Λέοβατς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η κουβέντα, ξέρω τι έχει γραφτεί, για μένα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και ο Μαρίν το γνωρίζει. Είναι καλός παίκτης, τον χρειαζόμαστε, είναι καλό παιδί ενώ μπορεί να δώσει πολλά επιθετικά. Τον θέλω στην ομάδα, πέρυσι αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια, είναι αρκετοί οι παίκτες που έπαιξαν σε πολλά ματς την περσινή σεζόν, θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί με την διαχείρηση τους. Θέλω να έχω δυο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση, σε κάποια παιχνίδια θα παίζει ο Λέοβατς σε άλλα ο Λεβέκ, αυτό είναι ξεκάθαρο με όλους τους παίκτες της ομάδας. Σήμερα δεν έπαιξαν τουλάχιστον 4-5 παίκτες, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ρωτάτε γι’αυτούς».

Για το πότε θα γίνει η συνάντηση με τους Σαββίδη-Μίχελ: «Είπα και πριν η ομάδα δεν είναι έτοιμη, είμαστε στο 60-70%, θεωρώ ότι θα είμαστε εντάξει για τα δυο πρώτα επίσημα παιχνίδια, όχι σε φουλ ρυθμό που μπορεί η ομάδα, αυτό είναι λογικό. Για τις μεταγραφές δεν έχουμε κάποια επίσημη συνάντηση, μιλάμε καθημερινά, έχουμε επαφή, έχω τις σκέψεις μου και θα τις μεταφέρω ώστε να δούμε τι θα κάνουμε».

Για τον Πέλκα: «Ο Πέλκας ήταν αρκετά καλός στην προετοιμασία, σήμερα ήταν ο μοναδικός έλληνας παίκτης ενώ είναι από τα παιδιά που είναι από τις ακαδημίες, αυτός ήταν ο πρώτος λόγος που πήρε το περιβραχιόνιο και ο δεύτερος η προετοιμασία που έγινε. Κατά την διάρκεια της σεζόν θα κάνουμε ροτέισον και θα έχουν όλοι οι παίκτες άλλο ρόλο και χρόνο συμμετοχής»

Για τους Έλληνες παίκτες: «Είναι σημαντικό να υπάρχουν Έλληνες παίκτες και ειδικά από τις ακαδημίες. Είμαι χαρούμενος που έχω τέτοιους, ωστόσο τώρα κοιτάμε να βρούμε την καλύτερη 11άδα. Στη Παρτιζάν χρησιμοποιούσα περισσότερους από τις ακαδημίες, βέβαια είναι διαφορετική περίπτωση. Εδώ στον ΠΑΟΚ έχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε ξένους καλούς παίκτες, οπότε κοιτάμε να βρούμε την καλύτερη ενδεκάδα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα