Ο Κωνσταντινίδης έγινε βιβλίο (pic)

Gazzetta team
Ο Κωνσταντινίδης έγινε βιβλίο (pic)

bet365

Η πορεία του 57χρονου τεχνικού που πέρασε και από τον Απόλλων Σμύρνης, αποτυπώθηκε σε χαρτί από εκδοτικό οίκο της Αγγλίας
Ο Στιβ Κωνσταντινίδης είναι ένας «κοσμογυρισμένος» τεχνικός και το ταξίδι της ζωής του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Στα μέρη μας βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια για λογαριασμό του Απόλλων Σμύρνης και στην καριέρα του μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στις Εθνικές ομάδες της Ινδίας, του Νεπάλ, του Σουδάν, του Μαλάουι και της Ρουάντα. Το story του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και έτσι, έγινε βιβλίο. Εκδοτικός οίκος στην Αγγλία εξέδωσε την ιστορία του 57χρονου τεχνικού, όπου μεταξύ όλων των άλλων υπάρχει και ένα κεφάλαιο που αναφέρεται στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα