Από το 1/17.... στο 3/5

Γιώργος Ντυμένος
Από το 1/17.... στο 3/5

bet365

Ο Γεσίλ πέρσι βρήκε μία φορά στόχο σε 17 τελικές του, ενώ στα ματς με την Γκόριτσα.... «πυροβολούσε» συνεχώς
Ο Πανιώνιος μετά από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις «προσπέρασε» με ισάριθμες νίκες την Γκόριτσα και συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Εκείνος που και στα συγκεκριμένα ματς αθροιστικά έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Σαμέντ Γεσίλ. Ξέχωρα από το ότι είχε συμμετοχή στα 4 από τα 5 «κυανέρυθρα» γκολ στη σειρά με τους Σλοβένους (βρήκε στόχο 3 φορές ενώ έδωσε και μία ασίστ), δείχνει και πλήρως αναγεννημένος σε σχέση με πέρσι. Κακά τα ψέμματα, από τον Γενάρη και μετά που βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη, δεν εντυπωσίασε. Εδειχνε ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει μπάλα αλλά του «λείπει» το γκολ, κάτι που αποτυπώθηκε στα νούμερά του.
Σε συνολικά 13 εμφανίσεις του σημείωσε ένα τέρμα και έκανε συνολικά 17 τελικές, αριθμοί σχετικά «φτωχοί» για σέντερ φορ. Ομως ο 23χρονος στράικερ είχε πολλά ελαφρυντικά. Του έλειπαν παιχνίδια, δεν είχε ρυθμό και χρειάζονταν υπομονή για να πάρει... μπρος. Φέτος συμμετέχει στην προετοιμασία από την αρχή, βρίσκει τα «πατήματά» του και οι αριθμοί είναι αντιστρόφως ανάλογα εντυπωσιακοί. Σε δύο παιχνίδια έβγαλε 5 τελικές, βρήκε στόχο 3 φορές, ενώ έχει και την τελική πάσα όπου σκόραρε χθες ο Λάμπρου.
Ετσι από το 1/17 αισίως το κοντέρ του καταγράφει 3/5,.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα