Πάει Τουρκία ο Τάτος

Πάει Τουρκία ο Τάτος

Πάει Τουρκία ο Τάτος

bet365

Η ανατροπή της… ανατροπής εξελίσσεται στην υπόθεση του Ανδρέα Τάτου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με παράγοντες ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας για την παραχώρηση του έμπειρου μέσου.

Πρόκειται για την ομάδα η οποία πριν από περίπου ενάμιση μήνα είχε καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας με τον Ανδρέα Τάτο. Τότε, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε συζητήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη, του ανέφερε την άκρως δελεαστική πρόταση που είχε στα χέρια του, αλλά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης του ξεκαθάρισε ότι τον υπολογίζει για την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Μεσολάβησαν οι συζητήσεις για τη μείωση των αποδοχών του, ο Τάτος έδειξε να βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο, τελικώς όμως μετά από επικοινωνία που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σεντ Πάτρικς – Μπρέι (21+).

Οι Τούρκοι δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια, δείχνοντας το επίπεδο επιθυμίας τους για την απόκτηση του Τάτου και επέστρεψαν με την κατάθεση πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30% καθώς επίσης και στην παραχώρηση δύο παικτών στον Άρη, δίχως να έχει διευκρινιστεί αν θα πρόκειται για δανεισμό ή για έμψυχα ανταλλάγματα.

Το ζήτημα προβλέπεται να ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ωρών όπως και το πλαίσιο της συμφωνίας, αλλά είναι προφανές ότι ο Τάτος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Όπως εξάλλου είναι εξίσου εμφανές ότι ο παίκτης δεν συμπεριλαμβάνεται στα αγωνιστικά πλάνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα