Ερχεται για Απόλλωνα ο Ανιέτε! (pics & vids)

Ερχεται για Απόλλωνα ο Ανιέτε! (pics & vids)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Αντόνιο Σάλας Κουίντα ή αλλιώς Ανιέτε έχει «κλείσει» στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και θα έρθει αύριο ώστε να υπογράψει

Εδώ και καιρό, στον Απόλλωνα Σμύρνης τσέκαραν διάφορους παίκτες από Αργεντινή και Ευρώπη για να καταλήξουν στο ποιος θα είναι ο παίκτης που θα έχει τον ρόλο του μαέστρου.

Εν τέλει, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ανιέτε είναι ο παίκτης που αποφάσισαν να εμπιστευτούν και να του δώσουν τη μπαγκέτα, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει για συνεργασία ενός έτους.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είναι παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Σοσιεδάδ, έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το επιτυχημένο πέρασμά του σε Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου και πέρυσι έπαιξε στη Λέφσκι Σόφιας. Πλέον θα γίνει κάτοικος Ριζούπολης, καθώς αναμένεται αύριο στην χώρα μας ώστε ανακοινωθεί.

Του πήγε πολύ η Ελλάδα

Από τις ακαδημίες της Σοσιεδάδ, ανδρώθηκε τη διετία 2006-2008 στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου του Σαν Σεμπαστιάν.

Στη συνέχεια «έχτισε» το όνομά του σε Coria, San Roque και Θέουτα μέχρι να έρθει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός Βόλου για να τον κάνει να περάσει τα ισπανικά σύνορα για πρώτη φορά.

Στο Βόλο γίνεται σημαντικότατος και σε 44 ματς σκοράρει 9 τέρματα και μοιράζει 3 ασίστ. Εκείνη τη σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν καταφέρνει την άνοδο - κάτι που πέτυχε ο Απόλλων!

Ο Ανιέτε αλλάζει ομάδα, όχι όμως και πόλη, πηγαίνοντας στη Νίκη. Εκεί πραγματοποιεί... τρελή σεζόν!

Σε 42 αγώνες σκοράρει 21 τέρματα και μοιράζει 14 ασίστ! Μάλιστα ήταν αυτός που στα πλέι οφ ανόδου με τον Ηρακλή πετυχαίνει χατ-τρικ και οδηγεί την ομάδα του στη Super League. Λογικό που αναδείχθηκε και κορυφαίος παίκτης της Football League στο Βόρειο όμιλο.

Επόμενος σταθμός του τα Σόφια. Με τη Λέφσκι παίζει σε 35 ματς, σκοράρει 17 τέρματα και σημειώνει 11 ασίστ, με τον ίδιο να συνεχίζει να παίζει σε ψηλά στάνταρ.

Στο Μπακού με τη Νέφτσι μετρά σε 26 ματς 1.876' με τρία γκολ και πέρυσι επέστρεψε στα γνώριμα λιμέρια της Λέφσκι. Η χρονιά του ήταν πολύ καλή, μιας και σε 33 αγώνες έστειλε την μπάλα έξι φορές και άλλες 9 την έστρωσε σε συμπαίκτη του. Μάλιστα, έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του και στα προκριματικά του Europa League, αλλά η Μάριμπορ κατάφερε να αποκλείσει την ομάδα από τη Βουλγαρία χάρη στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1.

Πλέον, ο Απόλλων Σμύρνης, που ήταν κοντά στο να τον κάνει δικό του το 2014, τον καλεί σε ακόμη μία επιστροφή. Σε αυτήν της Ελλάδας, μετά τη Βουλγαρία. Και το σίγουρο είναι πως ο Ανιέτε μαζί με τον Καστιγιέχος θα δώσουν μια... λάτιν νότα στην επίθεση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα