Κατατέθηκε στον Δήμο η ΜΠΕ για την υπογειοποίηση!

Κατατέθηκε στον Δήμο η ΜΠΕ για την υπογειοποίηση!

Gazzetta team
Κατατέθηκε στον Δήμο η ΜΠΕ για την υπογειοποίηση!

bet365

Συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ αφού όπως έγινε γνωστό κατατέθηκε στον Δήμο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την υπογειοποίηση των δρόμων μπροστά από την Αγιά Σοφιά.

Απανωτά τα ευχάριστα νέα για το γήπεδο της ΑΕΚ. Μετά τον αγιασμό και την έναρξη των έργων στο οικόπεδο όπου θα χτιστεί το γήπεδο, ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής πως κατατέθηκε στον Δήμο η ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) για την υπογειοποίηση των δρόμων μπροστά από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει ότι εντός 25 ημερών η δημοτική αρχή καλείται να καταθέσει τη γνωμοδότησή της, που θα έχει ωστόσο συμβουλευτικό χαρακτήρα χωρίς να μπορεί να εμποδίσει το έργο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση για ΜΠΕ της Περιφέρειας Αττικής στο Δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος

«Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της με αρ. οικ.1649/45/14 ΚΥΑ Υπουργών Εσωτερικών- ΠΕΚΑ (ΦΕΚ45/Β/2014) ανακοινώνεται ότι:

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής διαβιβάστηκε από τη Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με το με αρ. πρωτ. 54407/3024/17 έγγραφο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), με:

Α) τίτλο έργου: «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια» υποκατηγορία Α2, ομάδα 1η, α/α: 16 ( Ομάδα και κατηγορία κατά ΟΜΟΕ ΛΚΟΔ - ΓΙΙΙ)

Β) θέση έργου: Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στο Δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος, της Περιφερειακής Ενότητας Κ.Τ. Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής.

Γ) φορέα έργου: Περιφέρεια Αττικής-Γεν. Διεύθυνση Αναπτ. Προγραμματισμού & Υποδομών- Δ/νση Οδικών Έργων (Δ9) – Τμ. Δ΄

Δ) αρμόδια για το έργο περιβαλλοντική αρχή τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Ε) αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία καλείται το κοινό να ενημερωθεί και το ενδιαφερόμενο κοινό να εκφράσει τις απόψεις του επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης, τη Δ/νση Περιβάλλοντος (Πολυτεχνείου 4, Αθήνα, υποδοχή κοινού: Δευτέρα- Παρασκευή, 9:00-15:00, τηλ.: 210-6984302)

ΣΤ) ημερομηνία έναρξης και λήξης δημόσιας διαβούλευσης: 17/07/17- 04/09/17
Ζ) ημερομηνίες έναρξης και λήξης προθεσμίας για κατάθεση απόψεων ενδιαφερομένου κοινού: 17/07/17- 21/08/17 στη Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής και 22/08/17- 04/09/17 στη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (Μεσογείων 239 και Παρίτση, Ν. Ψυχικό)

Η) εφημερίδα δημοσίευσης: «Γενική Δημοπρασιών» και link δημοσίευσης: www.patt.gov.gr».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα