Μπονούτσι: «Θα γράψω ιστορία στην Μίλαν»

Μπονούτσι: «Θα γράψω ιστορία στην Μίλαν»

Μπονούτσι: «Θα γράψω ιστορία στην Μίλαν»

bet365

Μερικές ώρες αφού ανακοινώθηκε, ο Λεονάρντο Μπονούτσι δήλωσε ότι θα γράψει ιστορία στην Μίλαν, την οποία «θα επαναφέρουμε στην κορυφής της Ιταλίας και της Ευρώπης».

Ο Ιταλός σέντερ-μπακ ολοκλήρωσε και τυπικά τη μεταγραφή του στους Rossoneri, στους οποίους θα παίζει για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο 30χρονος ευχαρίστησε τη νέα του ομάδα, εκθείασε τους legends του club, μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του και υποσχέθηκε... κορυφές. «Οταν σκέφτεσαι την Μίλαν, σου έρχεται στο μυαλό η τεράστια ιστορία της, όλοι αυτοί οι πρωταθλητές που έχουν φορέσει τη φανέλα της. Σκέφτομαι τους Μπαρέζι, Κοστακούρτα, Μαλντίνι, Νέστα, Τασότι. Τους θαυμάζω γι' αυτά που έδωσαν στο ποδόσφαιρο και σε αυτό το club. Είναι θρύλοι. Ηρθα σήμερα και ξεκινάω να γράφω μια νέα σελίδα στην ιστορία των Rossoneri και τη δική μου. Η πρόκληση ξεκινά τώρα, μια νέα περιπέτεια αρχίζει για μένα και τους συμπαίκτες μου που είναι επίσης πεινασμένοι για νίκες. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, τους διευθυντές, Μιραμπέλι και Φασόνε και τον Mister Μοντέλα, που με στήριξε δυνατά και με έκανε να νιώσω σημαντικό κομμάτι σε αυτό το φιλόδοξο πλάνο. Οι οπαδοί με υποδέχθηκαν με ζεστασιά και αυτό με κάνει να θέλω να δουλέψω σκληρά, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για να κάνουμε σίγουρο ότι ο ενθουσιασμός θα συνεχίσει να μεγαλώνει και ότι θα επαναφέρουμε ξανά την Μίλαν στις κορυφές της Ιταλίας και της Ευρώπης».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα