Ποια ξεκούραση; Στις επάλξεις ο Ιβάν!

Ποια ξεκούραση; Στις επάλξεις ο Ιβάν!

Ποια ξεκούραση; Στις επάλξεις ο Ιβάν!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης, όχι μόνο δεν είναι σε διακοπές μακράς διάρκειας, αντίθετα παρακολουθεί τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων στο Τομσκ. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ και τις απαντήσεις…

Αρκετοί βιάστηκαν να στείλουν τον Ιβάν Σαββίδη στα «πιτ», οι ψίθυροι άρχισαν να γίνονται «φωνές», ωστόσο δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, ούτε σ’ ότι αφορά θέματα υγείας, ούτε για το κατά πόσο (μπορεί να) είναι απογοητευμένος και αποστασιοποιημένος από τα κοινά του ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία 24ωρα αναπτύχθηκαν, κακώς, αρκετά σενάρια γύρω από τον ομογενή επιχειρηματία, πολλοί ήταν αυτοί που ανησύχησαν, καθώς ο ίδιος έχει αποφασίσει να παραμένει στη Ρωσία (έχει να έρθει στην Ελλάδα από τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ) κάτι άλλωστε που συνηθίζει να κάνει σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Οι στενοί του συνεργάτες, όχι μόνο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του στην Ελλάδα, γνώριζαν πως το πρώτο κομμάτι των καλοκαιρινών διακοπών του, το περνάει σ’ ένα πολυτελές «health resort» στη Ρωσία, το οποίο επισκέπτεται κάθε χρόνο για ξεκούραση, αλλά και για να αντιμετωπίσει ένα όχι και τόσο σοβαρό θέμα με την πίεση του.

Γι’ αυτό και δεν τρόμαξαν, δεν αντέδρασαν, μπροστά στο… σούσουρο που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες, ούτε μπήκαν στη διαδικασία να διαψεύσουν δημοσιεύματα, που ήθελαν τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» να είναι κλεισμένος σε κλινική και οι προσωπικοί γιατροί να του έχουν συστήσει διακοπές μακράς διάρκειας.

Ο Ιβάν Σαββίδης, όχι μόνο δεν είναι σε διακοπές μακράς διάρκειας, συνεχίζει να δραστηριοποιείται και να παρακολουθεί τα κοινά. Απόδειξη, αποτελεί η παρουσία του, με την ιδιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας των Ελλήνων της Ρωσίας, στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων, που πραγματοποιείται στο Τομσκ και στο οποίο έδωσε το «παρών», ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σ’ ότι αφορά την επιστροφή του, αυτή προβλέπεται να γίνει σύντομα, μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ στις αρχές Αυγούστου θα είναι στη Θεσσαλονίκη να παρακολουθήσει από κοντά τη ρεβάνς του αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στην Τούμπα και να συνεχίσει το δεύτερο κομμάτι των διακοπών του επί ελληνικού εδάφους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα