Νίκησε τον Λεβαδειακό η ΑΕΛ

Gazzetta team
Νίκησε τον Λεβαδειακό η ΑΕΛ

bet365

Η ομάδα της Λάρισας, επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζονται οι δύο ομάδες.

Ακόμα ένα φιλικό διεξήχθη την Τετάρτη για την ΑΕΛ και τον Λεβαδειακό. Οι «βυσσινί», επικράτησαν 1-0 με τον Αγκάνοβιτς να σκοράρει στο 40'. Η ΑΕΛ, ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και έδειχνε πιο δραστήρια, με τον Πάους να δοκιμάζει την ομάδα του σε σχήμα 4-2-3-1 και στα δύο μέρη.

Από την άλλη, αρκετά καλά στοιχεία έδειξε και ο Λεβαδειακός. Απείλησε νωρίς με τον Σένκα, όμως από το 20' και μετά το παιχνίδι άνηκε στην ομάδα της Λάρισας. Τελικά το τέρμα ήρθε στο 40', με τον Αγκάνοβιτς να εκτελεί φάουλ σαν κοντινό κόρνερ και να στέλνει την μπάλα απευθείας στα δίχτυα του Δασκαλάκη ο οποίος αιφνιδιάστηκε.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Λεβαδειακό να απειλεί με στημένες φάσεις και την ΑΕΛ να δίνει βάση στην κυκλοφορία της μπάλας.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Αγρόδημος, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης.
Η εντεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου: Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Άλα, Γκόλιας Κόντορ, Αναστασόπουλος, Αγκάνοβιτς (63′ Aνδρεόπουλος), Ναζλίδης, Μασούρας, Καλύβας, Λαμπρόπουλος

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανίγκο): Δασκαλάκης (46′ Ναμάσκο), Μεντί(60′ Χατζηλάμπρος), Μοϊσέ (60′ Τόλι), Ζαραδούκας (60′ Τριποτσέρης), Γιακουμάκης(63′ Καψάσκης), Τσαμπούρης(63′ Καραχάλιος), Καλτσάς(63′ Ομπιόρα), Γιουσούφ(63′ Τζαφάρ), Νιασέ(60 Μάγκας), Σένκα (46′ Μπελχαζουανί), Μπραντάο (46′ Βασιλείου).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα