Τεννές: «Ακόμη 4 με 5 προσθήκες»

Gazzetta team
Τεννές: «Ακόμη 4 με 5 προσθήκες»

bet365

Ο κόουτς της Λαμίας ανέφερε πως οι «νεοφώτιστοι» έχουν ακόμη... δρόμο στα μεταγραφικά τους ζητήματα
Ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας της Λαμίας έμεινε ο Μπάμπης Τεννές μετά το σημερινό φιλικό με τον ΠΑΣ. Οπου και ανέφερε πως αναμένονται ακόμη 4 με 5 προσθήκες. «Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και αυτό είναι σημαντικό.
Δείχνουμε πως είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχουμε βάθος σαν ομάδα. Πρέπει να κάνουμε ακόμη 4 με 5 προσθήκες», σχολίασε και μετά ρωτήθηκε αν θα αποκτηθεί κάποιο «μεγάλο» όνομα. «Είμαι εναντίον αυτών των... συνταγών. Τα μεγάλα ονόματα πρέπει να προσφέρουν και μέσα στο γήπεδο. Αν συνδυαστεί αυτό, τότε έχει καλώς».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στο μέλλον του υπό δοκιμή πορτιέρο Παπαδόπουλου, ενώ παράλληλα σχολίασε πως δεν έπεισε ο Γάλλος χαφ που δοκιμάστηκε σήμερα. «Θα αποφασίσουμε για τον Παπαδόπουλο. Ο Γάλλος χαφ δεν νομίζω πως θα μας απασχολήσει στη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα