Μιχαΐλοβιτς ο νέος προπονητής της Προοδευτικής!

Μιχαΐλοβιτς ο νέος προπονητής της Προοδευτικής!

Μιχαΐλοβιτς ο νέος προπονητής της Προοδευτικής!

Η Προοδευτική έμεινε για λίγο χωρίς προπονητής, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς.

Νέο προπονητή έχει από το απόγευμα της Τετάρτης η Προοδευτική. Οι «βυσσινί» μετά το... σοκ της παραίτησης Τζαναβάρα, κινήθηκαν γρήγορα και έφτασαν σε συμφωνία με τον Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς ο οποίος θα είναι και ο νέος προπονητής της ομάδας τη νέα σεζόν. 

Να θυμίσουμε, πως ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει δουλέψει ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Προοδευτικής, την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, την Καβάλα, τον ΑΠΟΕΛ, την Καλλονή, την Βέροια, ενώ ως πρώτος προπονητής σε Ηρακλή Ψαχνών, Επισκοπή, Πανναξιακό και τελευταία του ομάδα ήταν η Ουκρανική Ντνιέπρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κυρίου Γιόβαν Μιχαήλοβιτς.Ο κύριος Μιχαήλοβιτς είναι κατοχος διπλώματος Uefa Pro,ξεκίνησε την καριέρα τους ως προπονητής τερματοφυλάκων οπού εργάστηκε με μεγάλη επιυχία σε ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (1997-1999), ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Καβάλα, ΑΠΟΕΛ, Καλλονή, Βέροια, Ηρακλή Ψαχνών και στη συνέχεια ως πρώτος προπονητής σε Ηρακλή Ψαχνών-Επισκοπή-Πανναξιακό, και τελευταία στην Ουκρανική Ντνιέπρ.

Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια της Προοδευτικής και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Best of internet