Η πρόταση των 12 και οι εξελίξεις με NOVA

Δημήτρης Τομαράς
Η πρόταση των 12 και οι εξελίξεις με NOVA

bet365

Το Gazzetta.gr αποκαλύπτει την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για το τηλεοπτικό συμβόλαιο από τους 12 μικρομεσαίους, την στάση των μεγάλων αλλά και τα... θέλω της NOVA για deal ενός έτους.
Προφανώς για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε σημείο... ζυμώσεων και διαπραγματεύσεων και επαφών, οριστική συμφωνία με Super League και NOVA δεν υπάρχει. Εξακολουθεί να βγαίνει ένα θετικό κλίμα, μία συναίνεση και η διάθεση για deal για συμβόλαιο ενός έτους και ενώ οι μέχρι πρότινος πληροφορίες έκαναν λόγο και για τον ΠΑΟΚ μέσα σε αυτό.

Με βάση τα όσα γίνονται γνωστά και τις πληροφορίες του Gazzetta.gr η πρόταση που τέθηκε επί τάπητος από τους 12 μικρομεσαίους είναι για 30 εκατ. ευρώ (σ.σ. τα οποία δίνει στο σύνολο για το νέο συμβόλαιο η NOVA) συν 1,6 εκατ. ευρώ που θα αναλάβουν να βρουν οι τέσσερις μεγάλοι από χορηγία, συν το 1.2 ευρώ από την χορηγία (σ.σ. είχε συμφωνηθεί για τα 900.000 και ζητούν και τα υπόλοιπα) που έχει ήδη κλείσει η Λίγκα με εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη.

Ως προς το θέμα της ΕΡΤ διέρρευσε πως από τους μικρομεσαίους έγινε η πρόταση να καλυφθεί από εκεί ένα ποσό του 1 εκατ. ευρώ, που θα προκύψει από συμπαραγωγές, δηλαδή να αναλάβει να μπει η ΕΡΤ ή άλλος τηλεοπτικός πάροχος για να σηκώσει το κόστος για κάποια παιχνίδια. Γενικά μεταφέρθηκε πως ζητούμενο είναι να καλυφθεί το ποσό που επιθυμούν οι «μικροί» ανεξάρτητα αν η κρατική τηλεόραση θα είναι αυτή που θα απλώσει την... χείρα βοηθείας, κάτι που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή φαντάζει ως η επικρατέστερη λύση. Οι 4 μεγάλοι ανέφεραν πως εάν δεν βγει ένα τέτοιο ποσό μπορούν να το καλύψουν εκείνοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και... μουρμούρες από «μεγάλες» ομάδες, που δεν βιώνουν και τις καλύτερες μέρες τους όσο αφορά τα οικονομικά.
Η νέα... διακοπή δείχνει ξεκάθαρα πως συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών δεν υπήρξε. Οι μικρομεσαίοι θεωρούν πως οι 4 μεγάλοι θα πρέπει να σηκώσουν παραπάνω το οικονομικό βάρος για να τους βοηθήσουν και για να βγει τουλάχιστον το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς.
Η NOVA, ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Ως προς τη NOVA αυτήν την στιγμή αυτό που φαίνεται είναι πως δεν προτίθεται να κάνει πίσω ως προς την μείωση που ζητά αλλά ούτε και για θέματα, όπως τα πλέι οφ. Κάνει πίσω όμως για ζητήματα ρητρών ή τρόπους καταβολής χρημάτων. Από μέρους τους οι 4 μεγάλοι αυτό που αξίωσαν ήταν να μπορούν 6 μήνες πριν εκπνεύσει το επόμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο, να αποκτήσουν το δικαίωμα να διαπραγματευθούν με όποιον άλλον τηλεοπτικό πάροχο θέλουν. Κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι στο μέλλον θα δουν εάν μπορούν να πορευθούν με άλλο κανάλι και όχι τη NOVA...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα