Έτοιμη για Λεβαδειακό η ΑΕΛ

Έτοιμη για Λεβαδειακό η ΑΕΛ

Gazzetta team
Έτοιμη για Λεβαδειακό η ΑΕΛ

bet365

Την τελευταία προπόνηση ενόψει του φιλικού με το Λεβαδειακό, πραγματοποίησε η ΑΕΛ το πρωί της Τετάρτης.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ρόζενμποργκ – Ντάνταλκ (21+).

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις τακτικής και αντοχής, με το Αντρέ Πάους να ανακοινώνει στους παίκτες του για τοποιοι θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας. Μετά το πρώτο μισάωρο οι βυσσινί χωρίστηκαν σε δύο ομάδας: Κίτρινοι: Ναβάρο, Ντέλετιτς, Φάρκας, Γουάλας, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ζίζιτς, Αγρόδημος, Φατιόν, Αγκάνοβιτς και Βυσσινί: Ναζλίδης, Μασούρας, Γκόλιας, Άλα, Λαμπρόπουλος, Ρέντζας, Αναστασόπουλος, Κοντόρ, Καλύβας, οι οποίοι εξασκήθηκαν στις στημένες φάσεις. Ταυτόχρονα το τεχνικό επιτελείο όρισε τους εκτελεστές των πέναλτι.

Στην προπόνηση δε μετείχαν οι τραυματίες Λεοζίνιο, Ντοντό, Κουτσιανικούλης, αλλά και οι Κρητικός, Περόνε που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στο σημερινό φιλικό με το Λεβαδειακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα