Συμφώνησαν Άρης και Τάτος!

Συμφώνησαν Άρης και Τάτος!

Συμφώνησαν Άρης και Τάτος!

bet365

Τις τελευταίες ημέρες ο Ανδρέας Τάτος έδειχνε να βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδό του από τον Άρη, αλλά μετά την επικοινωνία που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη οι δύο άνδρες συμφώνησαν στο οικονομικό και ο έμπειρος μέσος θα μείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων που θα ισχύσουν στον Άρη της επόμενης σεζόν, οι «κίτρινοι» ζήτησαν από τον Τάτο μείωση αποδοχών της τάξεως του 50%. Ο παίκτης απέρριψε την πρόταση σημειώνοντας ότι το καλοκαίρι του 2016 είχε αποδεχθεί πρόταση μείωσης απολαβών της τάξεως του 30% για να εξυπηρετήσει την ομάδα καθώς επίσης και ότι δεν θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλη μείωση.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Τάτος θα αποχωρήσει από τον Άρη, σε επικοινωνία του παίκτη με τον Θόδωρο Καρυπίδη βρέθηκε η χρυσή τομή κι έτσι ο παίκτης θα είναι στον Άρη της επόμενης περιόδου.

Αντιθέτως, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα επισημοποιηθούν δύο διαζύγια. Μπράνα Ίλιτς και Λούκα Μιλούνοβιτς αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν καθώς δεν δέχονται τη μείωση αποδοχών που τους πρότεινε ο Άρης και συμφώνησαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους έναντι μικρής αποζημίωσης.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα