Οι προθέσεις της UEFA για το Παρτιζάν - Ολυμπιακός

Οι προθέσεις της UEFA για το Παρτιζάν - Ολυμπιακός

Gazzetta team
Οι προθέσεις της UEFA για το Παρτιζάν - Ολυμπιακός

bet365

H UEFA δείχνει να παραμένει αρνητική ως προς την μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην Σερβία και αντίστοιχα της Παρτιζάν στην Ελλάδα, όπως προέκυψε και από τις εν Ελλάδι επαφές με το Υφυπουργείο Αθλητισμού.
Οι Γιώργος Βασιλειάδης και αξιωματούχοι της UEFA είχαν την Τρίτη μία συνάντηση για την πάταξη της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Για να δουν ξανά όλες τις δομές, τους Νόμους και ότι άλλο απαιτείται για να δοθεί λύση στο πρόβλημα αυτό. Στο πλαίσιο αυτής της κουβέντας υπήρξε μνεία και για τα παιχνίδια της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό. Εκεί η UEFA εξεδήλωσε την ίδια αρνητική πρόθεση για μετακίνηση των οπαδών, που είχε μεταφέρει και στον Ολυμπιακό. Οι σκέψεις των αξιωματούχων της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αυτήν την στιγμή είναι να μην επιτρέψουν μετακίνηση οπαδών στα παιχνίδια της Παρτιζάν (εφόσον βέβαια προκριθεί) με τους «ερυθρόλευκους», λόγω των ειδικών συνθηκών διεξαγωγής τους και του υψηλού βαθμού επικινδυνότητας των αναμετρήσεων. Η τελική απόφαση της UEFA για το συγκεκριμένο ζήτημα θα ληφθεί μετά τον επαναληπτικό αγώνα της Μπουντούτσνοστ με την Παρτιζάν (απόψε στις 21.45).
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα