Τέλος και επίσημα ο Κωστένογλου

Τέλος και επίσημα ο Κωστένογλου

Τέλος και επίσημα ο Κωστένογλου

bet365

Το διαζύγιο ήταν γνωστό πριν καν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Football League και σήμερα(18/7) επισημοποιήθηκε καθώς ο Νίκος Κωστένογλου αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Άρη.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπούντουτσνοστ – Παρτιζάν, αν ο Μιχαΐλοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τους «κίτρινους» την περασμένη άνοιξη υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2016-17 με τον όρο της αυτόματης ανανέωσής του έως το καλοκαίρι του 2018 εφόσον ο Άρης εξασφάλιζε την άνοδό του στη Σούπερλιγκα. Αυτό δεν έγινε και κατόπιν απόφασης των Καρυπίδη-Μυροφορίδη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας και η πρόσληψη του Δημήτρη Σπανού.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα(18/7) τη λύση της συνεργασίας τονίζοντας: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Νίκο Κωστένογλου. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Νίκο Κωστένογλου για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα