Έμεινε ελεύθερος ο Μπελούσι (pic)

Έμεινε ελεύθερος ο Μπελούσι (pic)

Έμεινε ελεύθερος ο Μπελούσι (pic)

bet365

Η Λιντς ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (18/7) τη λύση της συνεργασίας της, με τον Τζουζέπε Μπελούσι, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ.

Νιού Σεντς – Ριέκα με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Από την αγγλική ομάδα της Τσάμπιονσιπ ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό, που εδώ και μέρες βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Η Λιντς Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει ότι το συμβόλαιο της με τον Τζουζέπε Μπελούσι λύθηκε κοινή συναίνεση. Ευχόμαστε στον Τζουζέπε το καλύτερο για το μέλλον του», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο στόχαστρο τριών ιταλικών ομάδων (Μπολόνια, Μπενεβέντο και Κάλιαρι), ενώ θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν θα προχωρήσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Την ίδια ώρα στα social media συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ των οπαδών της Λιντς. Μια μεγάλη μερίδα τάσσεται υπέρ της απόφασης της διοίκησης να λύσει την συνεργασία με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή, που βρέθηκε στο στόχαστρο του κόσμου, μετά την απόφαση του να μην αγωνιστεί στον αγώνα εναντίον της Τσάρλτον.

Υπάρχει και η τάση των φίλων της Λιντς, που υπερασπίζονται τον Μπελούσι, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε ένα ψυχολογικό πόλεμο προκειμένου να οδηγηθεί στη λύση του συμβολαίου του.

 

Τελευταία Νέα