Συνιστά... ψυχραιμία ο Μπαπέ

Κώστας Ζάλιαρης
Συνιστά... ψυχραιμία ο Μπαπέ

bet365

Συνομιλώντας με δημοσιογράφο της «AS» που βρέθηκε στο Σαϊγιόν (στη δυτική όχθη του ποταμού Ρίνου), ο Κίλιαν Μπαπέ έμεινε έκπληκτος από την τόσο έντονη ενασχόληση των Ισπανών με την περίπτωσή του και συνέστησε ψυχραιμία καθώς το καλοκαίρι είναι μεγάλο...

Ο Μπαπέ, βγαίνοντας για προπόνηση, στο μέρος που έχει καταλύσει η αποστολή της Μονακό για την καλοκαιρινή της προετοιμασία, αντίκρισε έναν δημοσιογράφο της «AS» κι όχι μόνο τον απέφυγε ή έσκυψε το κεφάλι, αλλά τον πλησίασε για να του μιλήσει.

Φυσικά η Μονακό δεν έδωσε άδεια για συνέντευξη ή για δημοσίευση της κουβέντας που έκαναν οι δύο άνδρες, ωστόσο, δεν αρνήθηκε μια φωτογραφία στην οποία ο Μπαπέ θα κοίταζε προσεκτικά το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας στο οποίο βρισκόταν εκείνος, ενώ, αυτό που θέλησε ν' αναφέρει στον δημοσιογράφο ήταν πως: «Ηρεμία, είναι ακόμα μεγάλο το καλοκαίρι, θα δούμε...».

Νιού Σεντς – Ριέκα με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, πάντως, στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή θεωρούν ιδανικό το σενάριο της παραμονής του Μπαπέ στο Πριγκηπάτο για τη νέα αγωνιστική περίοδο προκειμένου να «ψηθεί» ακόμα περισσότερο και να γίνει κίνηση από τη «βασίλισσα» για την απόκτησή του, το επόμενο καλοκαίρι.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα