Η Παρτιζάν και το Champions League σε πρώτο πλάνο

Η Παρτιζάν και το Champions League σε πρώτο πλάνο

Δημήτρης Τομαράς
Η Παρτιζάν και το Champions League σε πρώτο πλάνο

bet365

Η Παρτιζάν, το Champions League και η ανάγκη και σημασία της πρόκρισης στην φάση των ομίλων βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στον αγιασμό της ομάδας του Ολυμπιακού. Το προεδρικό... sms.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Βαρντάρ – Μάλμε (21+).

Ο κ. Μαρινάκης βρέθηκε στον αγιασμό της ομάδας και αυτό που κατέστησε σαφές είναι πως περιμένει από την ομάδα του να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στα παιχνίδια με την Παρτιζάν για τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με μοναδικό στόχο, βέβαια, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι επίσης προφανές και σαφές πως οι αναμετρήσεις με την ομάδα της Σερβίας είναι για τα καλά σε πρώτο πλάνο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φυσικά τα είπε με τον Μπέσνικ Χάσι αλλά και τους συνεργάτες του στην διοίκηση για τα της ομάδας ενώ είχε και συζήτηση και με τους αρχηγούς. Η στήριξή του προς όλους είναι δεδομένη, όπως δεδομένες είναι και οι υψηλές απαιτήσεις του σε πρώτη φάση για την Ευρώπη και μετά για πρωτάθλημα και Κύπελλο τη νέα χρονιά. Αναμφίβολα είναι κάτι που θέλουν άπαντες στον σύλλογο. Να εκπληρώσουν τις υψηλές απαιτήσεις και να πάει καλά η χρονιά.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα