Στην Ξάνθη ο Μπρίτο (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Στην Ξάνθη ο Μπρίτο (vid)

bet365

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ήρθε στην χώρα μας για λογαριασμό της ομάδας από την Θράκη
Μεταγραφών συνέχεια θα υπάρξει άμεσα στην Ξάνθη, καθώς σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες ο Αρμίντο Ροντρίγκες Μέντες Φουρτάδο ή αλλιώς Μπρίτο, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό της. Ο 30χρονος αριστερός εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί και ως «φουνταριστός» αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, θα υπογράψει στους θρακιώτες.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι και είναι δύο φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έχει γεννηθεί και «ανδρωθεί» ποδοσφαιρικά στην Πορτογαλία. Ξεκίνησε από την Κουινταγένσε, αγωνίστηκε μετά σε διάφορες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και έκανε το «μπαμ» με την Ζιλ Βιθέντε το 2012. Το 2014 πήγε στην Μποαβίστα και πέρσι έπαιξε 20 ματς με την Μαρίτιμο. Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας μετρά 72 συμμετοχές και 5 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα