Χάσι: «Champions League και ποδόσφαιρο που αξίζει στον κόσμο»

Χάσι: «Champions League και ποδόσφαιρο που αξίζει στον κόσμο»

Gazzetta team
Χάσι: «Champions League και ποδόσφαιρο που αξίζει στον κόσμο»

bet365

O Χάσι ξεκαθάρισε πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό στο Champions League και στη συνέχεια να προσφέρει ποδόσφαιρο που αξίζει στον κόσμο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Κρίστιανσουντ - Βαλερένγκα (21+).

Ο Χάσι έκανε τον απολογισμό της προετοιμασίας και έστειλε το μήνυμά του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας δεν έχει άλλο στόχο από το να επιστρέψει η ομάδα στους ομίλους του Champions League, ενώ τόνισε πως θελει η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο που θα κάνει χαρούμενο τον κόσμο.

Μερικά σημεία από τα όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στους απεσταλμένους που ακολούθησαν την αποστολή στο Βέλγιο:

Για την Παρτιζάν: «Σε αυτή τη φάση υπάρχουν μόνο δύσκολες ομάδες. Γνωρίζω καλά την Παρτιζάν. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Είναι ένας δυνατός σύλλογος με παράδοση. Τους έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν και ήταν δύσκολο. Εχουμε χρόνο για να τους μελετήσουμε».

Για τις μεταγραφές που ήρθαν στο Βέλγιο: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Γνωρίζω τον Καρσελά εδώ και πολύ καιρό. Τον Οφόε τον γνωρίζω ακόμη περισσότερο. Γνωρίζω καλά τι μπορεί να κάνει αυτός ο ποδοσφαιριστής. Είναι το οκτάρι που έψαχνα. Θέλω οι ποδοσφαιριστές γύρω από τον Φορτούνη να μπορούν να τον τροφοδοτήσουν σωστά, ώστε εκείνος να παίζει ψηλότερα και να μην χρειάζεται να γυρίζει πίσω. Τώρα γύρω του υπάρχουν πολλοί παίκτες με ποιότητα.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές και αν περιμένει και νέες προσθήκες: «Είδαμε τις θέσεις που χρειαζόμασταν παίκτες και τους πήραμε. Αν υπάρξει κάποια κίνηση, δεν το ξέρεις με βεβαιότητα. Μπορεί κάποιος ποδοσφαιριστής να φύγει, κάποιος να έρθει. Θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Στην πραγματικότητα δεν περιμένω κινήσεις να γίνουν αυτή τη στιγμή. Όπως είπατε τον Αύγουστο η μεταγραφική περίοδος θα συνεχιστεί».

Για το αν όνειρό του είναι η ομάδα να προσφέρει καλό ποδόσφαιρο: «Σίγουρα. Το πρώτο είναι να παρέχουμε το Champions League στον κόσμο μας. Και το πώς θα γίνει, δεν με ενδιαφέρει. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά τώρα θα κοιτάξουμε να είμαστε περισσότερο ρεαλιστές. Με την πάροδο του χρόνου θα φέρουμε το ποδόσφαιρο που έχω στο μυαλό μου».

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους με το ποδόσφαιρο που τους αξίζει. Να είναι σίγουροι πως ο πρόεδρος έχει βοηθήσει να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε ώστε να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στο Champions League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα