Έφτασε με... πούλμαν στο Τέτεβεν η Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Έφτασε με... πούλμαν στο Τέτεβεν η Κέρκυρα!

bet365

Μετά από ταξίδι περίπου 10 ωρών, η αποστολή της Κέρκυρας έφτασε με πούλμαν στο Τέτεβεν της Βουλγαρίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Α Βραζιλίας, Μποταφόγκο – Σπορτ Ρεσίφε, ώρα 02:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Αρκετά... δύσκολη ήταν η Κυριακή για τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας. Η αποστολή της ομάδας, αναχώρησε νωρίς το πρωί από το νησί με προορισμό το Τέτεβεν της Βουλγαρίας, όπου και θα «χτιστεί» η ομάδα των Φαιάκων ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του, μπήκαν στο πούλμαν το οποίο είχε προορισμό την μακρινή Βουλγαρία. Η αποστολή, έφτασε στο ξενοδοχείο λίγο μετά τις 11 το βράδυ και σχεδόν μετά από 10 ώρες ταξίδι, καθώς οι στάσεις που έκαναν για κάποιες... ανάσες ήταν αρκετές!

Παρ' όλη την ταλαιπωρία, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να το... διασκεδάζουν ανεβάζοντας συχνά πυκνά φωτογραφίες και βίντεο στα social media! Η πρώτη προπόνηση επί βουλγαρικού εδάφους, είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας, ενώ εκεί η Κέρκυρα θα δώσει και τρία φιλικά με Απόλλωνα, Ξάνθη και Πλατανιά.

Υπενθιμίζουμε την αποστολή την αποτελούν οι: Γιαννακόπουλος Νικόλαος, Κουτζαβασίλης Φώτης, Κολοβούρης Ανδρέας (υπο δοκιμή), Diogo Jordao, Αναστασίου Αντώνιος, Αριστείδης Σοϊλέδης, Gomes Matthieu, Σπίνουλας Σπυρίδων, Βενέτης Αναστάσιος, Γρομητσάρης Χρήστος, Ιωάννου Ιωάννης, Μπαλάφας Σωτήριος, Σιόντης Στέφανος, Epstein Denis, Κόντος Αλέξανδρος, De Vargas Matheus, Τρεπεκλής Δημητρίος, Diogo Kevin, Dualla Viera, Ζορμπάς Παναγιώτης, Rogerio Turam, και απο την Κ20 οι Zaimaj Aleksandro, Mocovilla Ardit-Παναγιωτης, Misku Markeijan-Μαρκος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα