Ζησόπουλος: «Στόχος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Ζησόπουλος: «Στόχος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Gazzetta team
Ζησόπουλος: «Στόχος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο»

bet365

Ο Γιώργος Ζησόπουλος μίλησε για την προετοιμασία του Ατρόμητου, αναφέροντας πως στόχος της ομάδας είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τι είπε για τον Κάναντι, αλλά και την ανανέωση του ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου:

«Έχεις κάνει πολλές προετοιμασίες στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Η φετινή προετοιμασία σου προσδίδει κάποιο νέο στοιχείο;
«Η φετινή προετοιμασία είναι πράγματι κάτι το διαφορετικό γιατί έχουμε έρθει εδώ με ένα νέο προπονητή που έχει μια νέα φιλοσοφία και κάθε μέρα για εμάς είναι μια νέα εμπειρία που ευελπιστώ ότι θα μας βγει σε κάτι πολύ καλό στο πρωτάθλημα».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

---Ποια λέξη «κλειδί» πιστεύεις ότι χαρακτηρίζει τη δουλειά του Νταμίρ Κάναντι ενός προπονητή με διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα;
«Καινοτομία. Νέα έθιμα, νέα πράγματα στις προπονήσεις, νέος τρόπος δουλειάς, κάτι πολύ ωραίο ποδοσφαιρικά που νομίζω ότι θα δείξουμε στα παιχνίδια μας αρχής γενομένης από τα φιλικά».

--- Πέρσι ήταν η πρώτη σου σεζόν στον Ατρόμητο. Σε προσωπικό επίπεδο έμεινες ικανοποιημένος ή θεωρείς ότι ακόμη έχεις πράγματα να δώσεις;
«Κανείς φυσικά δεν είναι ικανοποιημένος από την περσινή χρονιά. Όταν μια ομάδα δεν πετυχαίνει τους στόχους της κι εσύ δεν είσαι ικανοποιημένος. Φέτος πιστεύω ότι θα δώσουμε το κάτι παραπάνω, έχουμε τα φόντα να πάμε καλύτερα γιατί αρμόζει στην ομάδα».

----Η ομάδα επιχείρησε φέτος μια μεγάλη ανανέωση έφυγαν πολλοί παίκτες, ήρθαν πολλοί νέοι. Το γεγονός ότι το ρόστερ έκλεισε πολύ γρήγορα πόσο σημαντικό είναι σε αυτή τη φάση;
«Είναι το πιο σημαντικό όταν παρά την ανανέωση εμείς είμαστε ολοκληρωμένοι στην αρχή της προετοιμασίας. Θα βοηθήσει να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας μέσα στο γήπεδο και αυτό θα κάνει καλύτερους».

---Εσύ αν και στον δεύτερο χρόνο παρουσίας στην ομάδα καλείσαι να παίξεις σαν πιο «μεγάλος» μαζί με τον Ούμπιντες κι ένα σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια.
«Στην ομάδα έχουμε κάποια παιδιά πιο έμπειρα και πιο μεγάλα που θα ρυθμίσουν το κλίμα, την ομοιογένεια. Νομίζω όμως ότι φέτος στην ομάδα ήρθαν πολύ καλοί χαρακτήρες και δεν θα χρειαστεί κανείς μας να κάνει κάτι παραπάνω από το να έχουμε ένα εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια».

---Σε σχέση με την περσινή σεζόν, με εξαίρεση εσένα, άλλαξε και η σύνθεση των κεντρικών αμυντικών. Αυτό σημαίνει όμως και μεγάλο συναγωνισμό.
«Θεωρώ ότι ο συναγωνισμός είναι ένα στοιχείο που πρέπει να υπάρχει σε όλες τις ομάδες ώστε ο παίκτης να προσπαθεί να δίνει το καλύτερο. Εμείς έχουμε σε κάθε θέση δύο ποιοτικούς παίκτες και έτσι ο συναγωνισμός θα δώσει πολύ μεγαλύτερη ποιότητα και ισχύ στον οποιονδήποτε κληθεί να αγωνιστεί μέσα στη χρονιά. Ακριβώς αυτό ισχύει και για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών».

---Πως κρίνεις την κλήρωση του πρωταθλήματος;
«Εγώ πάντα το βλέπω από την άποψη ότι όλοι θα παίξουμε με όλους. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Σίγουρα κάποια ματς είναι «κλειδιά» αλλά όταν έρθει η στιγμή θα τα αντιμετωπίσουμε. Αυτή την στιγμή προέχει να ετοιμαστούμε».

--- Η ομάδα κάθε χρόνο βάζει στόχους. Το θέμα είναι αν πιστεύεις ότι φέτος μπορεί να τους υλοποιήσει;
«Τα δύο τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος δεν πήρε αυτό που άξιζε και αγωνιστικά αλλά και με τις συνολικές συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο. Φέτος είναι μια χρονιά ανανέωσης και αλλαγών που φέρνουν νέα πνοή για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας που είναι πρωτίστως ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο γιατί αξίζει στον Ατρόμητο να παίζει κάθε χρόνο».

--- Τι πιστεύεις ότι οι φίλαθλοι του Ατρόμητου μπορούν να περιμένουν από τη νέα ομάδα που κάνει τώρα προετοιμασία στο Πήλιο;
«Οι φίλαθλοι μας είναι πάντα δίπλα μας και σε δύσκολες στιγμές. Πέρσι δεν τους προσφέραμε αυτά που εμείς θέλαμε. Να περιμένουν να δουν μια διαφορετική ομάδα που θέλει να κυριαρχεί και κάθε αντίπαλο θα τον κοιτάζει στα μάτια. Εγώ από την πλευρά μου έχω να υποσχεθώ ότι σε κάθε παιχνίδι όλα τα παιδιά θα προσπαθούν για το καλύτερο και θα δίνουν το 100%. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο»».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα