Η εβδομάδα των… παλιών

Η εβδομάδα των… παλιών

Η εβδομάδα των… παλιών

Η απόφαση μείωση του αγωνιστικού προϋπολογισμού ευνόητα οδηγεί τα «μεγάλα» συμβόλαια στην πόρτα της εξόδου. Αυτό προβλέπεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα στον Άρη και ο άνθρωπος που θα αναλάβει αυτές τις συζητήσεις είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να επιστρέψει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα συζητήσει με όλους τους παίκτες που έχουν «μεγάλα» συμβόλαια, μερικοί εξ’ αυτών δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της ερχόμενης σεζόν. Για τον Ανδρέα Τάτο υπάρχει η επιθυμία παραμονής του στην ομάδα αλλά οι οικονομικές προϋποθέσεις καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη τη συνέχιση της συνεργασίας.

Πέρυσι το καλοκαίρι, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε δεχθεί μείωση της τάξεως του 33% και φέτος του προτάθηκε νέα μείωση που φτάνει το 50%. Ο ίδιος αρνείται να συμβιβαστεί με κάθε πρόταση μείωσης και στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη φάνηκε ότι το πιθανότερο είναι να λυθεί η συνεργασία. Ο Τάτος φέρεται να έχει στα χέρια του δύο προτάσεις, από Κύπρο και Τουρκία. Η δική του υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που θα έχει με τον Θόδωρο Καρυπίδη το αργότερο μέχρι την Τρίτη (18/7).

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Βάσκο Ντα Γκάμα – Σάντος (21+).  

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Στάθη Ταυλαρίδη. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο με συμβόλαιο διάρκειας 1½ έτους και με την προοπτική ότι ο Άρης – τη σεζόν 2017-18 – θα είναι στη Σούπερλιγκα. Πλέον το συμβόλαιό του χαρακτηρίζεται δυσανάλογο για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ Άρης και προβλέπεται να συζητήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη ούτως ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Ομοίως και για τον Λούκα Μιλούνοβιτς. Ο ατζέντης του Σέρβου ποδοσφαιριστή, Ίλια Ίβιτς, έχει ενημερωθεί ότι τόσο για αγωνιστικούς όσο και για οικονομικούς λόγους είναι εκτός πλάνων.

Best of internet