Τέχελεν 2017: Το top 10! (pics)

Τέχελεν 2017: Το top 10! (pics)

Νίκος Αθανασίου
Τέχελεν 2017: Το top 10! (pics)

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Ολλανδία και ο Νίκος Αθανασίου καταγράφει δέκα στιγμές που «σημάδεψαν» την παρουσία του «τριφυλλιού» στο Τέχελεν. Καθαρά ποδοσφαιρικές ενέργειες, ατάκες, απρόσμενες επισκέψεις, ένα δημοσιογραφικό ρεκόρ!

Το «τριφύλλι» έκλεισε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και σας παρουσιάζουμε το top 10 του Τέχελεν!

10

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα των δημοσιογράφων έδειξε ξεκάθαρα δείγματα προόδου στο καθιερωμένο φιλικό με το τεχνικό επιτελείο! Το τελικό 10-7 συνιστά ρεκόρ παραγωγικότητας, καθώς επτά γκολ δεν είχαμε βάλει συνολικά όλες τις προηγούμενες χρονιές! Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε πως καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν οι πληροφορίες για... χαλάρωση στην αντίπαλη άμυνα κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Χατ-τρικ ο Νίκος ο Παγκάκης του ΣΚΑΪ στο ματς της ζωής του, δύο ο υπογράφων, ένα ο Νικόλας ο Βασιλαράς από το ΣΠΟΡΦΜ και... κλασσικά σκόρερ και ο Δημήτρης φον Μπίρνταχεν από το Ιntime!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπραν – Σπάρτα Σάρπσμποργκ, αν ο Ορλόβ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Απεσταλμένοι: Γαρρής, Παγκάκης, Βασιλαράς, Λαλιώτης, Μανωλιουδάκης, Τζουάννης, Τσιμπίδας, Αθανασίου. Μεταγραφή ο προπονητής των πορτιέρο, Κώστας Παγανιάς και ο οδηγός, Ηλίας Λυμπερόπουλος. Επιτελείο: Γιαννακόπουλος, Κωτσής, Πανουργιάς, Κατσάς, Κόλα, Βλάχος, Ουζουνίδης, Παγιάς. Ευχαριστούμε θερμά τον ρέφερι της συνάντησης, Χρήστο Καρβουνίδη του... συνδέσμου Αμαρουσίου για τον έξτρα χρόνο που κράτησε, ώστε να μειώσουμε το σκορ!

9

Ένα λευκό τζιπ Mercedes μπαίνει σχεδόν με τις... πάντες στο προπονητικό κέντρο, φτάνοντας μια ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο! Σαν να μην υπήρχε χώρος στάθμευσης λίγα μέτρα πιο πέρα. Η πόρτα ανοίγει και ο Πολ Ζοσέ Εμποκού επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια για τα γενέθλια του «κολλητού» του, Ουσμάν Κουλιμπαλί! «Έφυγες από τον Παναθηναϊκό με Micra και γύρισες με αυτό το θηρίο» η ατάκα... φωτιά του Κάρλος Ζέκα που ξέρανε τους πάντες!

8

Η συνεργασία Χουλτ και Λουντ στο αριστερό άκρο κόντρα στην Κορτράικ. Οι Σκανδιναβοί που έχουν και πολύ καλή σχέση εκτός γηπέδων, έβγαλαν αξιοπρόσεκτη «χημεία» και συνεργασίες στο ματς με τους Βέλγους και δεν τους άφησαν σε ησυχία! Η ασίστ του Φινλανδού για το κεφάλι του Άλτμαν ήταν η πιστοποίηση της πολύ καλής λειτουργίας σε εκείνο το ματς.

7

Τα «τελειώματα» του Γκιγέρμο Μολίνς στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά. Ο Σουηδός επιθετικός έδειξε σημάδια δεινού εκτελεστή κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Ειδικά στο καθημερινό πρόγραμμα ήταν με διαφορά ο πιο αποτελεσματικός ποδοσφαιριστής στα «τελειώματα» ενώ σε 3 φιλικά σκόραρε 2 φορές και μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη επιθετική λύση για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

6

Best goal? Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός μπακ με μία απίθανη «φωτοβολίδα» σε οικογενειακό διπλό... υπέγραψε το πιο όμορφο τέρμα της φετινής προετοιμασίας την περασμένη Δευτέρα. Ο «Κούλι» γενικά ήταν ανεβασμένος και σε εξαιρετική κατάσταση.

5

Η κεφαλιά και η ασίστ του Όμρι Άλτμαν στα παιχνίδια με την Κορτράικ και την Γκετσεμπιρλιγκί. Ο Ισραηλινός μπήκε πολύ δυνατά στον Παναθηναϊκό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον περιμένει ακόμη πιο γρήγορο και καθοριστικό στην συνέχεια. Η... απογείωση και η κεφαλιά εκεί που δεν πιάνεται η μπάλα ήταν η αρχή. Κόντρα στους Τούρκους μετά από ωραία ενέργεια «έφτιαξε» με κάθετη τον Μολίνς για το 1-0.

4

Οι ατάκες του Κάρλος Ζέκα τις μέρες που είχε τα... κέφια του! Κανείς δεν γλίτωσε από τον αρχηγό! «Φίλε έφυγε το... Μπεργκ, πρέπει να βάλω 4 γκολ εγώ και 7 ο Κουρμπέλης» ήταν η καλύτερη από αυτές!

3

Στην προπόνηση της Τετάρτης, Μαρίνος Ουζουνίδης έκλεψε τις εντυπώσεις με μία... βραζιλιάνικη επαφή, δείχνοντας πως η ποιότητα δεν χάνεται! Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» βρήκε στρωμένη μια μπάλα που βρισκόταν περίπου πέντε μέτρα πίσω από το βοηθητικό τέρμα και αριστερά. Σαν κόρνερ αλλά πίσω από την τελική γραμμή. Χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, την χτύπησε με το δεξί, της έδωσε όλα τα απαιτούμενα εσωτερικά φάλτσα, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και κατέληξε στο πλεκτό!

2

Οι άσπροι νίκησαν τους πράσινους στην άσκηση τακτικής και η... καζούρα ήταν κομμάτι του προγράμματος! Οι χαμένοι έκαναν έξτρα γύρο και οι νικητές έφτιαξαν μια γραμμή τερματισμού με λευκά μπλουζάκια στην σέντρα του γηπέδου! Όλα τα λεφτά ο τερματισμός!

1

Ο Χριστόφορος Κόλα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό «γρανάζι» στο προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Άριστος γνώστης της τακτικής και από κόντα δίπλα σε όλους τους παίκτες για να τους κάνει καλύτερους. Πολλές φορές, μάλιστα, χρησιμοποιούσε διάφορες ατάκες για να τους τσιτώσει ή να τους επιβραβεύσει. Το «μπράβο καρδούλα μου» και το «πάμε ρε μπαλαδοράκι» ήταν οι κορυφαίες από αυτές!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα