Η αποστολή του Απόλλωνα

Gazzetta team
Η αποστολή του Απόλλωνα

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αναχωρήσει την Δευτέρα για την Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της
Για το Πράβετς της Βουλγαρίας θα αναχωρήσει την Δευτέρα η αποστολή του Απόλλων Σμύρνης, καθώς εκεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Σήμερα η ομάδα γνωστοποίησε ποιοι θα την αποτελούν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο τεχνικός της ομάδας μας, Ακης Μάντζιος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που τη Δευτέρα θα μεταβούν στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Πράβετς όπου θα παραμείνουν έως τις 28 Ιουλίου 2017.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τσόβιτς, Ταΐρης, Ζαρόπουλος, Μαυρίδης, Ελμπάζ, Κονέ, Μπαρτολίνι, Κοντοές, Ντάσιος, Κύργιας, Βαλλιάνος, Κούρος, Αλμπάνης, Βαφέας, Σιατραβάνης, Καλλέργης, Αναστασίου, Μάατσι, Μπαμπιάρζ, Μενδρινός, Αγγελόπουλος, Καφεντζής, Πέτσης, Κατσάρας.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στις εγκαταστάσεις που διαθέτει το ξενοδοχείο Riu Pravets.
Κατά την παραμονή της στη Βουλγαρία, η ομάδα μας θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει στις 20 Ιουλίου την Κέρκυρα, στις 23 Ιουλίου τον Πλατανιά και στις 26 Ιουλίου την Ξάνθη".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα