Ο «συγκινημένος» Χουάντερσον

Ο «συγκινημένος» Χουάντερσον

Gazzetta team
Ο «συγκινημένος» Χουάντερσον

bet365

Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο ανέφερε πως στο μέλλον θα... συναντηθεί και πάλι με τον Ηρακλή
«Δεμένος» με τον Ηρακλή έδειξε ο Χουάντερσον και αυτό είπε στην εφημερίδα «Arena press». Οπου ο Βραζιλιάνος πορτιέρο δεν έκρυψε την στεναχώρια του για τα όσα περνάει η ομάδα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Είμαι στεναχωρημένος. Πριν από δυο μήνες ήμουν χαρούμενος και περήφανος, όταν είχαμε καταφέρει μέσα στο γήπεδο να πετύχουμε τον στόχο και να παραμείνουμε στην κατηγορία, κόντρα στα προγνωστικά. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία για το πρόβλημα που υπήρχε με την αφαίρεση βαθμών και στην συνέχεια με την μη αδειοδότηση, αλλά όπως αποδείχτηκε , αυτό ήταν τελικά καταστροφικό. Τώρα είμαι απογοητευμένος και στεναχωρημένος, γιατί είναι κάτι που δεν είναι δίκαιο για την ομάδα του Ηρακλή. Έμεινα πέντε χρόνια στον Ηρακλή και νιώθω ότι είναι το σπίτι μου. Τώρα η κατάσταση είναι περίπλοκη , αφού δεν γνωρίζει κανένας αν θα αγωνιστεί στην δεύτερη ή στην τρίτη κατηγορία. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να βγει μπροστά και να βοηθήσει, αλλά είναι άδικο να κερδίζεις μέσα στο γήπεδο και να χάνεις στο δικαστήριο».
Για το μέλλον του:
« Έχω μια καλή πρόταση από την Τουρκία και θα πρέπει να απαντήσω. Με προσέγγισαν αρκετές ομάδες, αλλά καμία δεν έκανε πρόταση. Θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, αφού ξέρω πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχω συνηθίσει. Αντίθετα θα είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστώ σε κάποια άλλη χώρα. Είμαι όμως επαγγελματίας και θα κοιτάξω το καλύτερο. Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν ήταν όμως εφικτό να υπάρχει θετική εξέλιξη. Αγαπώ τον Ηρακλή και θέλω να φύγω αφήνοντας ανοικτή την πόρτα. Νομίζω ότι το έχω πετύχει αυτό και κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, για την αγάπη που μου έδειξαν και να γνωρίζουν ότι με έκαναν τον πιο φανατικός φίλαθλο της ομάδας. Είμαι σίγουρος κάποια στιγμή θα συναντηθούν οι δρόμοι μας».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα