Λόκερεν-Ολυμπιακός 0-0

Λόκερεν-Ολυμπιακός 0-0

Αντώνης Σαούλης
Λόκερεν-Ολυμπιακός 0-0

bet365

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τη Λόκερεν στο τελευταίο του φιλικό επί βελγικού εδάφους. Θετικά στοιχεία κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Ηταν το πρώτο φιλικό στο οποίο έμεινε στο μηδέν. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στο Βέλγιο με το φιλικό κόντρα στη Λόκερεν (0-0) κι επιστρέφει στην Ελλάδα με αρκετούς νέους παίκτες (Καρσελά, Οφόε, Εμενίκε, Βούκοβιτς) με κάποιους από αυτούς να παίρνουν και χρόνο συμμετοχής.

Ναι μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» να μην βγήκαν τα στοιχεία που εμφάνισαν σε προηγούμενα φιλικά αλλά για ακόμα ένα ματς η αμυντική λειτουργία ήταν εξαιρετική (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) ενώ και ο Εμενίκε στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε ικανοποίησε τον Μπέσνικ Χάσι (πρόλαβε ν' απειλήσει τρεις φορές).

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

ΜΕ ΚΑΡΣΕΛΑ, ΟΦΟΕ, ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝ ΜΑΖΙ
Στο πρώτο ημίχρονο Χάσι δοκίμασε να βάλει στην 11αδα ότι πιο ποιοτικό έχει από την μέση και μπροστά. Ετσι έβαλε στο ίδιο σχήμα τον Οφόε (μπροστά από τον Σιώπη), τον Φορτούνη (πίσω από τον Ανσαριφάρντ), τον Καρσελά (δεξιά) και τον Μάριν (αριστερά). Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν ήταν απειλητικός. Ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας αλλά απείλησε μόνο με την ατομική ενέργεια του Ανσαριφάρντ (δοκάρι στο 20') και στο 45' με τον Καρσελά που πήρε την μπάλα στην περιοχή αλλά δεν πλάσαρε σωστά.

ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΕΜΕΝΙΚΕ ΚΑΙ 4-2-3-1
Το 4-3-3 έγινε 4-2-3-1 στο δεύτερο μέρος όταν ο Χάσι τράβηξε στον πάγκο τον Οφόε και έβαλε δίπλα στον Σιώπη τον Ρομαό (ο οποίος στο πρώτο μέρος έπαιξε κεντρικός αμυντικός και είχε θετικό πρόσημο) και ο Ολυμπιακός έγινε πιο απειλητικός.

Σε αυτό βοήθησε και η είσοδος του Πάρντο αντί του Καρσελά ο οποίος ήταν σαφώς καλύτερος από τον (ανέτοιμο) Βελγομαροκινό εξτρέμ. Και πάλι όμως οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ παρά το γεγονός ότι ο Εμενίκε φάνηκε παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά ακόμα να μην είναι έτοιμος στο 100%

ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Καρσελα: Θέλει ακόμα χρόνο. Ηταν φανερό ότι δεν ήταν έτοιμος και για ένα ημίχρονο δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα. Εκανε την φάση στο 45' αλλά ήταν και η μοναδική στιγμή που φάνηκε.

Οφόε: Δείχνει να είναι πιο «άνετος» πιο κοντά στον επιθετικό παρά πιο κοντά στον αμυντικό μέσο. Δηλαδή πιο δεκάρι παρά οκτάρι. Η συνύπαρξή του με τον Φορτούνη θέλει ακόμα δουλειά.

Σισέ: Ενα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ διαμαντάκι. Εκανε κάποια λαθάκια απειρίας που έβγαζε εκτός εαυτού τον Χάσι αλλά στο ανασταλτικό του κομμάτι ήταν εξαιρετικός!

Ρομαό: Καλός και ως κεντρικός αμυντικός καλός και ως αμυντικός μέσος. Κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του ο Μπέσνικ Χάσι.

Εμενίκε: Τριάντα λεπτά αγωνίστηκε αλλά είχε τις δύο καλύτερες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι έτοιμος ακόμα αλλά έδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του Λόκερεν-Ολυμπιακός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Καπίνο, Ομάρ, Ρομαό, Σισέ, Κούτρης (61' Φιγκέιρας), Σιώπης (80' Ανδρούτσος), Οφόε (61' Νικολάου), Φορτούνης (80' Σεμπά), Μάριν, Καρσελά (46' Πάρντο), Ανσαριφάρντ (61' Εμενίκε)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα