Αποσύρθηκε ο Χιώτης!

Αποσύρθηκε ο Χιώτης!

Ο Διονύσης Χιώτης στην ηλικία των 40 ετών έριξε τους τίτλους τέλους της ποδοσφαιρικής του καριέρας!

Αποσύρθηκε ο Χιώτης!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, ανακοίνωσε την απόφασή του σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως:

«Μετά από 28 χρόνια στο ποδόσφαιρο, κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και αυτό. Έκατσα σκέφτηκα πολλά, είδα ότι πλέον ήρθε… Είχα πει ότι όταν καταλάβω ότι δεν διψάω για το ποδόσφαιρο θα σταματήσω. Κατάλαβα στον εαυτό μου σε κάποια παιχνίδια πέρυσι όταν δεν ανυπομονούσα τόσο πολύ να ξεκινήσουν μερικά παιχνίδια. Εκεί κατάλαβα ότι όλο αυτό τελειώνει. Έτσι όπως ήρθε, με ένα πρωτάθλημα και ας είναι Β΄ Εθνικής, είπα ότι ως εδώ ήταν. 

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Σλίγκο Ρόβερς - Ντρόχεντα (21+).  

Όταν τελειώνεις το ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μείνεις μακριά, ειδικά όταν το έχεις αγαπήσει και είναι όλη σου η ζωή. Το επόμενο βήμα έχει γίνει ήδη. Τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου, ξεκινάει μια δική μου ακαδημία. Θα είναι καθαρά βασισμένη στο θέμα του τερματοφύλακα».

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ο Χιώτης έκανε το βήμα στην πρώτη ομάδα το 1994.

Η «Ένωση» ασφαλώς και κατείχε μεγάλο και σημαντικό ρόλο στην παρουσία του στα γήπεδα, με τον ίδιο να κρατάει σημαντικότατες αναμνήσεις με τη φανέλα της ομάδας από την οποία αναδείχθηκε, ενώ, μεγάλες στιγμές και σε ευρωπαϊκό επίπεδο βίωσε στο μεγάλο πέρασμά του από τον ΑΠΟΕΛ.

Το 1998 είχε μετακομίσει δανεικός στον Εθνικό Πειραιώς, το 1999 έπαιξε και στην Προοδευτική, ενώ οριστικά από την ΑΕΚ έφυγε ως ελεύθερος το 2007.

Συνέχισε στην Κέρκυρα για έναν χρόνο πριν μετακομίσει στην Κύπρο και παραμείνει από το 2008 έως και το 2015.

Τρίκαλα και Απόλλων Σμύρνης – με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική περίοδο – οι τελευταίες ομάδες του.

Best of internet