Η παράδοση του Ολυμπιακού με ομάδες από τη Σερβία

Η παράδοση του Ολυμπιακού με ομάδες από τη Σερβία

Gazzetta team
Η παράδοση του Ολυμπιακού με ομάδες από τη Σερβία

bet365

Ο Ολυμπιακός συγκρούστηκε μία φορά στο παρελθόν με ομάδα από την Σερβία – Με Αιγάλεω και Αστέρα έχει... γνωριστεί η Παρτιζάν
Η Παρτιζάν θα βρεθεί, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, στον δρόμο του Ολυμπιακού και οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «φτωχή» παράδοση με τους Σέρβους, καθώς στο παρελθόν βρέθηκαν αντίπαλοι μόνο με την Ραντ την σεζόν 1989/90, όταν και την απέκλεισαν στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (ήττα 2-1 στο Βελιγράδι, νίκη 2-0 στο Φάληρο).
Η Παρτιζάν από την πλευρά της έχει βρεθεί στον δρόμο δύο διαφορετικών ελληνικών ομάδων. Την σεζόν 2004/05 κέρδισε το Αιγάλεω με 4-0 στον τότε όμιλο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ενώ σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ έπαιξε 10 χρόνια μετά με τον Αστέρα Τρίπολης. Οπου έχασε με 2-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και έμεινε στο 0-0 στο Παρτιζάνα Στάντιον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα