Ο Χουάντερσον και ο γρίφος του τερματοφύλακα

Ο Χουάντερσον και ο γρίφος του τερματοφύλακα

Ο Χουάντερσον και ο γρίφος του τερματοφύλακα

bet365

Με το ενδεχόμενο πώλησης του Σωκράτη Διούδη να παραμένει ζωντανό και τον Άρη να έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Μανώλη Αποστολίδη, στο προσκήνιο ήρθε και ο Χουάντερσον ο οποίος δείχνει να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους».

Διαμορφωτής εξελίξεων είναι η πώληση του Σωκράτη Διούδη. Σε περίπτωση που αποδώσουν οι επαφές είτε με τον Παναθηναϊκό είτε με τους δύο ευρωπαϊκούς συλλόγους και παραχωρηθεί ο παίκτης, αυτομάτως ο Άρης θα επιδιώξει να αποκτήσει δύο ισάξιους τερματοφύλακες. Η συμφωνία με τον Μανώλη Αποστολή είναι δεδομένη και απομένει να διευθετηθούν οι τυπικές διαδικασίες για να ενταχθεί και επισήμως στο ρόστερ του Άρη.

Σε ότι αφορά τον Χουάντερσον, οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη εδώ και τουλάχιστον 15-20 ημέρες αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Άρης θα χρειαστεί να αποκτήσει τον έμπειρο Βραζιλιάνο τερματοφύλακα. Από την πλευρά του ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία συνεργασίας του με τους «κίτρινους» αλλά και τη διάθεση προσαρμογής των οικονομικών του απολαβών στο «πλαφόν» που έχει βάλει ο Παύλος Μυροφορίδης.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σεντ Πάτρικς - Ντέρι (21+).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα