Ξανά αρνητικές ενδείξεις η NOVA!

Ξανά αρνητικές ενδείξεις η NOVA!

Ξανά αρνητικές ενδείξεις η NOVA!

Η NOVA εξακολουθεί να είναι άκρως αρνητική υπό τις παρούσες συνθήκες με την Super League και όλα δείχνουν πως η διαπραγμάτευση της Δευτέρας είναι πιο κρίσιμη από ποτέ!

Από τη NOVA αυτό που διαρρέεται είναι πως τo σημερινό αδιέξοδο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ανέδειξε για μια ακόμη φορά την αναξιοπιστία του Συνεταιρισμού, που δείχνει να μην μπορεί να κάνει πράξη τα μέτρα που εκείνος έχει ψηφίσει και αποφασίσει. Μέτρα όπως η μείωση των ομάδων της Super League από 16 σε 14 καθώς και η ανάδειξη του πρωταθλητή μέσα από Play Offs υποτίθεται ότι είχαν ήδη συμφωνηθεί από τον περασμένο Μάρτιο και θα συνέβαλλαν στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Μέτρα για τα οποία σας γράψαμε και νωρίτερα.
 
Η Nova πιέζει για δραστικές αλλαγές από την περσινή αγωνιστική περίοδο με στόχο - όπως θεωρεί η ίδια - την μακροπρόθεσμη βελτίωση του πρωταθλήματος. Επαναλαμβάνει όμως ότι όπως φαίνεται το ενδιαφέρον περισσοτέρων των πρόεδρων των ΠΑΕ στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στην εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων τους και όχι στην συνολική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου. Ακόμα και τώρα, που το χρονόμετρο δείχνει τις… καθυστερήσεις, και παρά την πρόσφατη… κίτρινη κάρτα της πρότασης για άμεση πρόωρη διακοπή, φαίνεται πως η στάση κάποιων προέδρων συνεχίζει να αγνοεί την πραγματικότητα. Με αυτό το κλίμα η NOVA βγάζει ξανά άκρως αρνητικές ενδείξεις για την συνέχιση της συνεργασίας με την Λίγκα και η διαπραγμάτευση - συζήτηση της Δευτέρας είναι η πιο κρίσιμη ever!

Best of internet