Στην τελική ευθεία του Γιάννου!

Στην τελική ευθεία του Γιάννου!

Νίκος Αθανασίου
Στην τελική ευθεία του Γιάννου!

bet365

Η Πέμπτη (14/07) θα είναι η κρίσιμη μέρα για την μετακίνηση του Απόστολου Γιάννου στον Παναθηναϊκό. Πρόταση και από Σαουηδική Αραβία, πιέζει για το «τριφύλλι» ο παίκτης.


Το gazzetta.gr σας έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό ότι ο Απόστολος Γιάννου είναι... φευγάτος από την Κίνα και έχει πρώτη επιλογή τον Παναθηναϊκό, αφού και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησής του. Οι περιορισμοί στις μεταγραφές ξένων παικτών και το γεγονός ότι δεν είχε το ρόλο που θα ήθελε στην Γκουανγκζού R&F λειτουργούν ως «σύμμαχοι», ενώ η εξαιρετική σχέση του Εβρίτη τεχνικού με τον παίκτη και η επιθυμία του ίδιου να δουλέψει ξανά μαζί του σε μια ομάδα με το βεληνεκές του Παναθηναϊκού έχουν φέρει τους «πράσινους» σε θέση ισχύος.

Ο Γιάννου έχει συχνή επικοινωνία με τον Ουζουνίδη και έχει καταστήσει σαφές στους Κινέζους πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, η δέσμευσή του με συμβόλαιο έχει καθυστερήσεις τις εξελίξεις. Η ομάδα του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο, εφόσον και ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να χαρίσει ένα ποσό από αυτά που του οφείλονται, όμως βλέποντας ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον προσπαθεί να βάλει και τους δικούς της όρους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr η φόρμουλα που έχει προκριθεί είναι αυτή του δανεισμού με την καταβολή ενοικίου στην Γκουανγκζού, η οποία προσπαθεί να ανεβάσει το ποσό. Τις τελευταίες ώρες, φέρεται να έχει στα χέρια της πρόταση και από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Η προοπτική της όμως δεν συγκινεί καθόλου τον Γιάννου, ο οποίος πιέζει από την πλευρά του για Παναθηναϊκό και από το περιβάλλον του προκύπτει αισιοδοξία ότι έστω και την ύστατη στιγμή, θα βρεθεί η χρυσή τομή.Οι όποιες εξελίξεις πρέπει να δρομολογηθούν μέχρι το τέλος της αυριανής μέρας, καθώς κλείνει η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα