Κρίνεται η τύχη του πρωταθλήματος

Φώτης Καρακούσης
Κρίνεται η τύχη του πρωταθλήματος

bet365

Το πιο κρίσιμο Δ.Σ της Super League διεξάγεται αυτή την ώρα με το θέμα της Nova να κυριαρχεί. Το gazzetta.gr βρίσκεται εκεί και σας ενημερώνει.

Οι σχέσεις της Super League με την Nova βρίσκονται στην χειρότερη κατάσταση και πλέον οι δύο πλευρές οδηγούνται στα άκρα. Το συνδρομητικό κανάλι ζήτησε ακόμα και συναινετικό διαζύγιο με την διοργανώτρια αρχή με την απάντηση της Super League να είναι σκληρή.

Πλέον το σημερινό Δ.Σ. της Super League είναι το πιο κρίσιμο αφού οι ομάδες θα αποφασίσουν πως θα κινηθούν στην πρόταση της Nova η οποία αν γίνει δεκτή σπάει την κεντρική διαχείριση, ενώ ουσιαστικά θέτει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, αφού οι ομάδες χάνουν την μοναδική σίγουρη πηγή εσόδων.

Το γεγονός ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι στα άκρα φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός πως δεν έχει έρθει έως τώρα κάμερα από τη nova για να καλύψει το Δ.Σ αλλά και την κλήρωση η οποία είναι προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη (13/7).

Βέβαια, με το πρωτάθλημα στον αέρα η κλήρωση μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αφού αυτό που προέχει είναι το τι θα γίνει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Το gazzetta.gr είναι στο Δ.Σ της Super League και θα σας ενημερώνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα