Για το τριφύλλι, τον Μαρίνο και τα παιδιά του!

Για το τριφύλλι, τον Μαρίνο και τα παιδιά του!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Για το τριφύλλι, τον Μαρίνο και τα παιδιά του!

bet365

Με αφορμή τα φθηνότερα διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου, ο Νίκος Αθανασίου γράφει για δύο καλούς λόγους που κάθε οπαδός του Παναθηναϊκού θα ήθελε να είναι δίπλα στην νέα προσπάθεια!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Πανιώνιος – Γκόριτσα (21+).

Ο Παναθηναϊκός υποφέρει εδώ και μια διετία(από τον εφιαλτικό αποκλεισμό το βράδυ της Καμπάλα και έπειτα) από μίας ζωτικής σημασίας ασθένεια, η οποία είναι εμφανής εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε άλλες μορφές του «πράσινου» οργανισμού.

Ο Παναθηναϊκός είναι διχασμένος, ο σύλλογος δεν έχει ούτε το μίνιμουμ της συσπείρωσης για να προχωρήσει μπροστά και κάθε προσπάθεια θα είναι εκ προιμίου σχεδόν καταδικασμένη να αποτύχει, όσο απουσιάζει η υγεία από τις κερκίδες, όσο απουσιάζει αυτή η ενωμένη «γροθιά» που υπήρχε σε ελάχιστες περιπτώσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Φυσικά η ευθύνη δεν ανήκει στον κόσμο, φυσικά η ευθύνη δεν βαραίνει τους οπαδούς και τους φιλάθλους του συλλόγου αλλά την διοίκηση του κλαμπ που κατάφερε(περί κατορθώματος πρόκεται) από την συσπείρωση της διετίας 13-15, να δημιουργήσει ένα περιβάλλον εχθρικό, ένα περιβάλλον άρρωστο που δείχνει να μην έχει επιστροφή, εξαιτίας των συνεχόμενων λανθασμένων επιλογών στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και όχι μόνο!
Τα νέα διαρκείας, πάντως, είναι μία σωστή κίνηση από την διοίκηση του κλαμπ που δείχνει ότι υπάρχει το μίνιμουμ της συναίσθησης για την κατάσταση που βρίσκεται ο κόσμος! Τόσο παναθηναϊκά όσο και οικονομικά.
Μιλάμε για τα πιο φτηνά διαρκείας στην ιστορία της Λεωφόρου, καθώς στην πλειοψηφία των θυρών υπάρχει 40% έκπτωση σε σχέση με την περυσινή χρονιά ενώ σε κάποιες ακόμη και 45% με 50%!
Για παράδειγμα:
Πέρυσι στις 1, 12, 5, 8 το διαρκείας κόστιζε 250. Φέτος 160!
Πέρυσι στις 9, 11, 2, 5Α η τιμή ήταν στα 550 και φέτος στα 330!
Πέρυσι στην 10 είχε 1200 και φέτος 750 ευρώ!
Ακόμη και το οικογενειακό πακέτο «έπεσε» πολύ χαμηλά, μιας και ένας πατέρας με δύο παιδιά μπορεί να εξασφαλίσει τρεις θέσεις με μόλις 260 ευρώ!
Αξίζει να σημειώσουμε και κάτι ακόμη: Στο σάιτ της ΠΑΕ υπάρχουν δύο τιμές. Η μία για όσους γίνουν μέλη της Συμμαχίας μαζί με το διαρκείας(στα 160 π.χ η τιμή βγαίνει από τα 110 του εισιτηρίου και τα 50 του σωματείου) και η άλλη για όσους δεν το επιθυμούν. Βέβαια καθαρά οικονομικά δεν συμφέρει να πάρει κάποιος εισιτήριο χωρίς να γίνει μέλος, καθώς είναι περίπου 30-40 ευρώ ακριβότερα για εκείνους που για τους δικούς τους σεβαστούς λόγους δεν θέλουν να είναι μέλη στην «Συμμαχία».
Και κάπου εδώ έρχεται η ερώτηση:
''Γιατί ρε φίλε να πάρουμε διαρκείας; Ακόμη και τόσο φτηνά που είναι; Γιατί; Δεν βλέπεις πως είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Εσύ δεν κράζεις συνέχεια'';
Στο δικό μου το μυαλό αλλά και στο μυαλό εκείνων που θα είναι πάλι στην Λεωφόρο, όπως θα είναι πάντα και για πάντα, επικρατεί η εξής απλή λογική που δίνει δύο λόγους σε όποιον τους... ψάχνει για να βρεθεί κοντά στην ομάδα:
Ο πρώτος είναι το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς. Όποιος και αν είναι στην διοίκηση, όπως και αν διοικεί, στο χορτάρι πάντα το τριφύλλι δίνει τις μάχες για την νίκη. Η φανέλα. Ούτε ο Αλαφούζος, ούτε τα στελέχη της ΠΑΕ, ούτε κανείς. Το τριφύλλι...
Ο δεύτερος είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός και τα παιδιά του, αξίζουν την μεγαλύτερη δυνατή στήριξη ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μαρίνος το απέδειξε και πέρυσι, το αποδεικνύει και κάθε μέρα φέτος πως δίνει όλο του το «είναι» για τον Παναθηναϊκό και αξίζει να μην είναι μόνος του σε αυτή την μάχη που αποφάσισε να δώσει στον πάγκο του συλλόγου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.