Καμπέσας: «Επιλογή μου ο Παναθηναϊκός»

Καμπέσας: «Επιλογή μου ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Καμπέσας: «Επιλογή μου ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Μπρίαν Καμπέσας τόνισε ότι η δική του επιλογή είναι ο Παναθηναϊκός, όμως υπάρχουν ακόμα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν με την Αταλάντα.

Ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ μίλησε στους συμπατριώτες του για το έντονο φλερτ του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι δεδομένη η μεταγραφή του στο τριφύλλι.

«Όλοι θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ακόμη κάποια θέματα προς διευθέτηση, η προοπτική της Ελλάδας, όμως, διατηρεί τις μεγαλύτερες πιθανότητες. Για να είμαι ειλικρινής εμένα αυτή είναι η επιλογή μου, όμως χρειάζεται να συζητηθούν κάποια πράγματα με την Αταλάντα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως θέλει να πάρει εμπειρίες και να γυρίσει πιο ώριμος στoυς Μπεργκαμάσκι: «Ο στόχος είναι να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έπειτα να επιστρέψω στην Αταλάντα πιο ώριμος. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μείνω στην Ιταλία στη συνέχεια, είτε στην Αταλάντα είτε σε κάποιον άλλο σύλλογο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα