ΠΑΟΚ-Φένλο 1-0

ΠΑΟΚ-Φένλο 1-0

ΠΑΟΚ-Φένλο 1-0

bet365

Το γκολ του Πρίγιοβιτς έδωσε την φιλική νίκη στον ΠΑΟΚ (1-0 τη Φένλο) και... γλύκανε μια εμφάνιση με λάθη και «αναζητήσεις» πάνω στο 4-4-2. Έχει ακόμη δρόμο ο Στανόγεβιτς για να παρουσιάσει την ομάδα που επιθυμεί.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι on fire! Σε μια από τις ελάχιστες στιγμές που η μπάλα έφτασε στα πόδια του, ο Σέρβος την έστειλε στα δίχτυα και ο «Δικέφαλος» έφυγε νικητής από το «Μαραζίνγκελ» (1-0) κόντρα στη Φένλο.

Ο Στανόγεβιτς επέμενε στο «4-4-2», έδωσε χρόνο στους 21 από τους 22 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του (πλην του Ζάιρο), αλλά αποδείχθηκε και σήμερα, ότι χρειάζεται πολύ δουλειά, χρόνο και προσαρμογή των παικτών στους νέους ρόλους που έχουν στον αγωνιστικό χώρο. Εξ ου και οι πολλές μα πάρα πολλές στιγμές, που εύκολα, η Φένλο έφτασε και πάτησε στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Κι αν δεν ήταν αρχικά ο Μάριος Σιαμπάνης (στο πρώτο μισό) και ο Νίκος Μελίσσας (στο δεύτερο μέρος) το γκολ θα είχε έρθει…

Στο πρώτο μισό της αναμέτρησης ο «Δικέφαλος» είχε τις καλές στιγμές του, με το δοκάρι του Πέδρο Ενρίκε (7’), το σουτ του Βραζιλιάνου (17’) και την εκτέλεση φάουλ του Λέοβατς. Όλες μα όλες οι φάσεις ξεκίνησαν από τα πόδια του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που σ’ ένα νέο ρόλο αυτό του αριστερού εξτρέμ, ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξουν οι «ασπρόμαυροι» στα πρώτα 45 λεπτά.

Ο Στανόγεβιτς ψάχνεται γενικώς, θέλει να αλλάξει πράγματα, και βλέποντας την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο (ειδικά μετά το 30’) αναζήτησε λύσεις στα πρόσωπα των Κάμπος, Πέλκα, Μακ και Πρίγιοβιτς, που ξεκίνησαν στο β’ μέρος και έδωσαν άλλον αέρα στον ΠΑΟΚ και ανέβασαν το ρυθμό του αγώνα, που στο μεγαλύτερο διάστημα χαρακτηρίστηκε από τα δυνατά μαρκαρίσματα.

Ο Μακ θέλησε να χριστεί σκόρερ, χωρίς να τα καταφέρει, το ίδιο και ο Κάμπος, αλλά ευτυχώς για τον «Δικέφαλο» ήταν στη σωστή θέση, εκεί που έπρεπε, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και στο 70’ με πλασέ έκανε το 1-0.

Ένα γκολ που ξεκίνησε και δημιουργήθηκε, ουσιαστικά, από τον Αχιλλέα Πούγγουρα, που ακολουθώντας τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού, μετέφερε στο σωστό χρόνο την μπάλα από την άμυνα του ΠΑΟΚ στην επίθεση. Η υπεραριθμία έφερε και το γκολ για το «Δικέφαλο» και ήταν το μόνο που μπορεί να κρατήσει από τη φιλική αναμέτρηση με τη Φένλο.

Για τον ΠΑΟΚ έπαιξαν οι: Σιαμπάνης (Μελίσσας 62'), Δεληγιαννίδης (Μάτος 62'), Μαλεζάς (Κρέσπο 62'), Βαρέλα (Πούγγουρας 62'), Λέοβατς (Λεβέκ 46'), Σάκχοφ (Κάνιας 62'), Κάτσε, Ενρίκε (Κάμπος 46') Μπίσεσβαρ (Πέλκας 46'), Κουλούρης (Μακ 46'), Αθανασιάδης (Πρίγιοβιτς 46')

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα