Μαρουκάκης για τα 52 γρ. κοκαΐνης: «Είμαι θύμα πλεκτάνης»

Μαρουκάκης για τα 52 γρ. κοκαΐνης: «Είμαι θύμα πλεκτάνης»

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης που συνελήφθη με 52γρ. κοκαΐνης απολογήθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με τον παίκτη να τονίζει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης.

Μαρουκάκης για τα 52 γρ. κοκαΐνης: «Είμαι θύμα πλεκτάνης»

Θύμα πλεκτάνης έπεσε ο Ματθαίος Μαρουκάκης, όπως υποστήριξε ο ίδιος μετά την απολογία του στον εισαγγελέα για τα 52 γρ. κοκαΐνης που βρέθηκαν πάνω του.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο μιλώντας στο «SL» για "σκευωρία" εις βάρος του πελάτη του, "που έχει σχέση με τη συμπεριφορά του στο ποδόσφαιρο", αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι τον έμπλεξαν στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο γνωστός ποινικολόγος πρόσθεσε πως "ανακριτής και εισαγγελέας αντελήφθησαν ότι έχει πέσει θύμα και γι' αυτό το λόγο υπήρξε από μέρους τους αυτή η κρίση.", ενώ κλείνοντας ανέφερε ότι "στην εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα αποδείξουμε τους ισχυρισμούς, που προβάλλαμε σήμερα, οι οποίοι έγιναν για την ώρα δεκτοί."

Από την πλευρά του ο Ματθαίος Μαρουκάκης ευχαρίστησε τον συνήγορό του κ. Αλέξη Κούγια, με τον οποίο έχουν επίσης συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν στην ΠΑΕ Λάρισα, ως πρόεδρος - ποδοσφαιριστής αυτή τη φορά και αρκέστηκε να δηλώσει απλώς: "Έχω πέσει θύμα πλεκτάνης".

Πηγή: sportlesvos.gr

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΦΕΘΗΚΕ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ

Best of internet