«Τρελά» λεφτά σε Μπαπέ δίνει η Παρί
Θεωρείται και όχι άδικα ως ένα από τα πιο καυτά ονόματα του φετινού καλοκαιριού, καθώς όλες οι μεγάλες ομάδες θέλουν να τον αποκτήσουν. Ο λόγος για τον Κίλιαν Μπαπέ, με τον άσο της Μονακό να είναι στο στόχαστρο όλων. Η Παρί είναι μία από τους... μνηστήρες και μάλιστα σε συνάντηση που είχαν ο πατέρας του παίκτη Βίλφριντ με τον Ουνάι Έμερι φάνηκε πως σκοπεύει να τον κάνει... χρυσό.
Σύμφωνα με την «The Sun» η Παρί προτίθεται να προσφέρει τον Μπαπέ 226.000 ευρώ την εβδομάδα, την στγμή που στην Μονακό παίρνει 18.000. Μια απίστευτη πρόταση και μένει να δούμε αν τελικά οι Παριζιάνοι καταφέρουν να κερδίσουν στο νήμα Ρεάλ και τις υπόλοιπες ομάδες που ήθελαν και θέλουν τον 18χρονο επιθετικό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
