Κάποτε ήταν φίλοι

Κάποτε ήταν φίλοι

Η καταγγελία του Ράφικ Τζιμπούρ κατά της ΠΑΕ Άρης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού λίγες ώρες πριν την εξέταση του φακέλου των «κίτρινων» έβαλε οριστικό τέλος στη φιλική σχέση που είχε κάποτε ο Αλγερινός με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Κάποτε ήταν φίλοι

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης δεν περίμενε ότι ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής – μέσω της συγκεκριμένης καταγγελίας – θα ύψωνε μεγάλο εμπόδιο επί του ζητήματος αδειοδότησης. Και είναι αλήθεια ότι κάποτε οι σχέση των δύο ανδρών έδειχνε να ξεπερνά τα όρια της συνηθισμένης σχέσης μεταξύ ιδιοκτήτη και ποδοσφαιριστή. Ευθύς εξαρχής ο Θόδωρος Καρυπίδης αντιμετώπισε την υπόθεση του Τζιμπούρ ως προσωπικό στοίχημα, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου του πρόσφερε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα αλλά και παρενέβη στη διάρκεια της χρονιάς ούτως ώστε να προστατέψει την επένδυσή του.

Ισχυρίζεται ότι κατέβαλε στον Τζιμπούρ ένα ποσό που πλησιάζει τις 100.000 ευρώ μέχρι τις 31/12/2017 παρότι ο παίκτης στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν ήταν «απών». Σημειώνει επίσης ότι εδώ και αρκετούς μήνες προσπαθεί να βρει μια φόρμουλα λύσης του συμβολαίου αλλά παρά τον αριθμό των επαφών που είχαν παραμένει σημαντική οικονομική διαφορά.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε και με τον εκπρόσωπο του Τζιμπούρ, Βαγγέλη Χατζηιωάννου, ο οποίος όμως – κατ’ εντολή του πελάτη του – δεν θέλησε να κοινοποιήσει το περιεχόμενο της καταγγελίας και για την ακρίβεια το ύψος του ποσού που απαιτεί ο Αλγερινός. Η συνέχεια θα δοθεί στην εξέταση του φακέλου του Άρη, αύριο(12/7), στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Best of internet