Λαμία, η... νέα Τσανάι του Τσάρλες

Gazzetta team
Λαμία, η... νέα Τσανάι του Τσάρλες

bet365

Ο νεαρός Βραζιλιάνος φορ έγραψε ιστορία για πολλούς λόγους με την ομάδα της Ινδίας, που σε ένα παιχνίδι της μοίρας ήταν επίσης «νεοφώτιστη».
Το να έρχεται παίκτης στην Ελλάδα από το πρωτάθλημα της Ινδίας, δεν είναι και το πλέον... σύνηθες γεγονός. Στην προκειμένη περίπτωση όμως ο Τσάρλες έκανε το συγκεκριμένο ταξίδι και πλέον μπήκε στην ποδοσφαιρική πραγματικότητά μας.
Από την κοσμοπολίτικη Τσανάι τον 7 plus εκατομμυρίων κατοίκων κατοίκων θα βρεθεί στην Λαμία, αλλά ο μικρός από πολύ νωρίς στη ζωή του έχει μάθει να... λειτουργεί σε καινούργιες συνθήκες. Γεννημένος σε ένα προάστιο του Σάο Πάολο το Γιόνβιλ, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε τοπικές ομάδες, μέχρι που τον είδαν στην Φλουμινένσε και τον πήραν στα τμήματα υποδομής τους. Εκεί έμεινε μέχρι το 2014 οπότε και συνέχισε Κάξιας, ενώ το 2015 σε ηλικία 22 ετών πέρασε τον Ατλαντικό και έπαιξε στην Βέιλε της Δανίας. Ετσι από την πολύβουη ζωή του Σάο Πάολο βρέθηκε στην μικρή πόλη της σκανδιναβικής χώρας που είναι το «σταυροδρόμι» ποταμών.
Η ζωή εκεί ήταν δύσκολη, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί καθώς δεν υπήρχε κάποιος συμπατριώτης του και έτσι έφυγε μετά από μερικούς μήνες, αν και έπαιξε σχετικά καλά. Βρέθηκε ως δανεικός στην Αλβαρένγκα της Πορτογαλίας, αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να βρει την «Ιθάκη» του στην Τσανάι FC. Οπου έγραψε ιστορία. Με τους «νεοφώτιστους» σε ένα πρωτάθλημα διαρκώς αναπτυσσόμενο – τυχαίο ή μη και η Λαμία είναι «πρωτάρα» στα «σαλόνια» - όχι μόνο σημείωσε το παρθενικό τους γκολ στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και με δικό του τέρμα κέρδισαν εκτός έδρας την Πουντζάμ με 2-1 στο πρώτο τους «διπλό» σε αυτή. Ετσι δεν ήταν τυχαίο που στο φινάλε αναδείχθηκε MVP της ομάδας.
Ετσι από «νεοφώτιστη» βρέθηκε σε «νεοφώτιστη», με σκοπό η ιστορία να... γράψει ξανά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα