Σπανός ο εκλεκτός για τον πάγκο του Άρη!

Σπανός ο εκλεκτός για τον πάγκο του Άρη!

Σπανός ο εκλεκτός για τον πάγκο του Άρη!

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής του Άρη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα(11/7) μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Παύλο Μυροφορίδη ο τελευταίος εισηγήθηκε την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ την έκανε αποδεκτή.

Είναι αλήθεια ότι το όνομα του Δημήτρη Σπανού είχε… απομακρυνθεί από τη λίστα των βασικών επιλογών, αλλά στη σημερινή(11/7) συνάντηση των Καρυπίδη-Μυροφορίδη επέστρεψε στο προσκήνιο. Στην πραγματικότητα ο Παύλος Μυροφορίδης είχε ήδη συζητήσει με τον Δημήτρη Σπανό – οι δυο τους συνεργάστηκαν την περσινή χρονιά στον Απόλλωνα Σμύρνης – είχε αποσπάσει τη θετική απάντησή του και εκτός συγκλονιστικού θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου.

Ο 48χρονος τεχνικός την περσινή σεζόν ήταν στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά στα μέσα της χρονιάς απομακρύνθηκε από τη θέση του και ανέλαβε τον Παναιγιάλειο. Παλιότερα εργάστηκε στους Λαμία (2015-16), Παναχαϊκή (2014-15), Πανελευσινιακό(2013-14), Ερμιονίδα (2012-13).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα