Η «ελληνοποίηση» του Λεβαδειακού

Gazzetta team
Η «ελληνοποίηση» του Λεβαδειακού

bet365

Οι Βοιωτοί αναμένεται να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν που θα τους βρει ξανά στη μεγάλη κατηγορία
Στην Σούπερ Λιγκ θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Λεβαδειακός και πλέον οι Βοιωτοί καλούνται να «τρέξουν» τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν. Οχι βέβαια ότι δεν έχουν ήδη κάνει κουβέντες-επαφές, όμως τώρα θα μπουν στο... ζουμί. Νέος τεχνικός των «πράσινων» είναι ο Ζοζέ Ανιγκό ο οποίος μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα για να πιάσει... δουλειά και πλέον τα πάντα...τρέχουν.
Από το περσινό ρόστερ έχουν αποχωρήσει όλοι όσοι έμεναν ελεύθεροι στις 30/6 (π.χ. Μάντζιος, Καραμπουέ, Κουλιμπαλί, Τσιντώντας), plus τον Μουλόπουλο και τους δύο δανεικούς από τον Ολυμπιακό (Λάτσι, Βούρος), Από τους παραπάνω επί του παρόντος «παίζει» να επιστρέψει ο Βούρος, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που έχουν μεν συμβόλαιο, αλλά επίσης ενδέχεται να φύγουν (π.χ. Ουόν, Μιλιάζες, Σουμπίνιο, Ζεζίνιο).
Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι περισσότεροι που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου είναι ξένοι και αυτό έγκεινται στο πλαίσιο της ελληνοποίησης που θέλουν να κάνουν στην ομάδα. Ετσι στο τραπέζι έχουν πέσει σχεδόν όλοι οι free agent Ελληνες ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στην Σούπερ Λιγκ, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη κάποια συμφωνία. Αν και τις τελευταίες ώρες έχουν «κορυφωθεί» κάποιες συζητήσεις, οπότε ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να υπάρξουν ανακοινώσεις.
Ολα τα παραπάνω «φωτογραφίζουν» πώς την επόμενη χρονιά στην Λιβαδειά θα έχουν ένα εντελώς διαφορετικό λουκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα