«Δυνατά» για Σαντίκου ο Παναθηναϊκός! (vids)

«Δυνατά» για Σαντίκου ο Παναθηναϊκός! (vids)

Νίκος Αθανασίου
«Δυνατά» για Σαντίκου ο Παναθηναϊκός! (vids)

bet365

Ο διεθνής Αλβανός επιθετικός, Αρμάντο Σαντίκου, είναι πολύ ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr για την ενίσχυση στην επίθεση και το «τριφύλλι» κινείται για την απόκτησή του!

Ο Παναθηναϊκός εκτός από την απόκτηση του Λουτσιάνο που αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να υπογράψει και να έρθει στην Ολλανδία, κινείται και για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που θα έρθει και θα καλύψει το κενό του Μάρκους Μπεργκ. Αρκετές περιπτώσεις έχουν πέσει στο τραπέζι αλλά αυτή που φαίνεται να ξεχωρίζει αυτή την στιγμή και να έχει προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω, είναι του 26χρονου Αλβανού διεθνή φορ, Αρμάντο Σαντίκου! Ο Σαντίκου αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός από την Ζυρίχη στην Λουγκάνο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, το βήμα παραπάνω. Μετρά 28 συμμετοχές και 9 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και τα τελευταία χρόνια έχει γεμάτες σεζόν και καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα!

H TAYTOTHTA

ΟΝΟΜΑ: Αρμάντο

ΕΠΩΝΥΜΟ: Σαντίκου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 27-5-1991

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Ελμπασάν

ΧΩΡΑ: Αλβανία

ΘΕΣΗ: Επιθετικός

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Τσερίκ, Ελμπασάν, Λουκέρνη, Λουγκάνο, Ζυρίχη, Βαντούζ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα