Ο «ερυθρόλευκος»... χάρτης για το ρόστερ!

Ο «ερυθρόλευκος»... χάρτης για το ρόστερ!

Δημήτρης Τομαράς
Ο «ερυθρόλευκος»... χάρτης για το ρόστερ!

bet365

Το Gazzetta.gr βάζει κάτω τα δεδομένα του ρόστερ του Χάσι και μία μία τις θέσεις και τις επιλογές που έχει ανά θέση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Σχηματοποιείται αρκετά γρήγορα και με σωστό και σοβαρό πλάνο το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού και περιμένει πια τα τυπικά για στόπερ και Ζιλέ για να αρχίσουν ακόμα και μέσα στην εβδομάδα και οι αποχωρήσεις για τους κομμένους που θα προκύψουν από Βέλγιο και τους εκτός πλάνων. Ας δούμε όμως τις θέσεις μία μία:
ΚΙΠΕΡ: Καπίνο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης και Σκαφίδας.
ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ: Φιγκέϊρας και Ομάρ.
ΣΤΟΠΕΡ: Σισέ, Μποτία, Ρέτσος, Νικολάου, Βούκοβιτς ή Κοσάνοβιτς και ακόμα και Ρομαό, που μπορεί να παίξει εκεί. Ανοιχτό και για προσθήκη ενός ακόμα στόπερ.
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ: Ντε Λα Μπέγια και Κούτρης. Πιθανή αποχώρηση του Ισπανού με έλευση άλλου παίκτη όπως ο Ομπράντοβιτς.
ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ Ή ΕΞΑΡΙΑ: Σιώπης, Ζντιέλαρ, Ρομαό, Ταχτσίδης και Ζιλέ που θα έρθει.
ΟΚΤΑΡΙΑ: Ταχτσίδης, Οφόε, Μάρτινς και Ανδρούτσος.
ΔΕΚΑΡΙΑ: Φορτούνης, Μάριν και Οφόε.
ΕΞΤΡΕΜ: Μάριν, Μανθάτης, Ελιουνούσι, Καρσελά, Σεμπά και Πάρντο. Εδώ ο Χάσι βάζει και τον Ανδρούτσο.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Εμενίκε, Ανσαριφάρντ και Μπεν.
Από τις παραπάνω επιλογές υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που μπορεί να μην υπολογίζονται για του χρόνου όπως οι Ζντιέλαρ και Μπεν ή και ο Ελιουνούσι. Ο Ολυμπιακός θέλει και έναν αρ. μπακ και έναν ακόμα φορ και μετά θα λειτουργήσει ανάλογα με τις όποιες αποχωρήσεις και άλλες ανάγκες. Θυμηθείτε εδώ και το θέμα με την προσέγγιση 11άδας του Χάσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα