Στην Έβερτον κι επίσημα ο Ρούνεϊ!

Κώστας Ζάλιαρης
Στην Έβερτον κι επίσημα ο Ρούνεϊ!

bet365

Είναι πλέον επίσημο! Ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε στην... παλιά του γειτονιά! Από το μεσημέρι της Κυριακής είναι κι επίσημα παίκτης της Έβερτον, αποχωρώντας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 13 χρόνια!

Εκεί που τον είδε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παιδάκι, να βγάζει όλο τον ενθουσιασμό του και να γεμίζει τ' αντίπαλα δίχτυα με γκολ, εκεί επέστρεψε ο Γουέιν Ρούνεϊ στα 31 του ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Εκεί που έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ στα 16 του χρόνια, προτού κάνει το μεγάλο βήμα και μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Έχοντας πλέον κατακτήσει κάθε τίτλο τον οποίο διεκδίκησε από το 2004 και μετά η Γιουνάιτεντ, προσθέτοντας μέχρι και το Γιουρόπα Λιγκ στο παλμαρέ του, τον περασμένο Μάιο, έχοντας βιώσει τρομερές στιγμές, έχοντας βρεθεί στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών τόσο για τους «κόκκινους διαβόλους» όσο και για την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι και πάλι «ζαχαρωτό»!

Μπαΐα - Φλουμινένσε με επιστροφή, αν ο Γκουστάβο Σκάρπα σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον έμπειρο φορ να έχει μειώσει στο μισό τις απολαβές του προκειμένου να μη δυσκολέψει την ομάδα από την οποία ξεκίνησε, στην προσπάθεια που έκανε για ν' απολαύσει ξανά τις υπηρεσίες του από την νέα αγωνιστική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα