«Σύντομα στην Αθήνα ο Λουτσιάνο»!

«Σύντομα στην Αθήνα ο Λουτσιάνο»!

Νίκος Αθανασίου
«Σύντομα στην Αθήνα ο Λουτσιάνο»!

bet365

Ο Λουτσιάνο θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι την Τρίτη, όπως αποκαλύπτει ο μάνατζερ του παίκτη, Νίλσον Μόουρα, μιλώντας στο gazzetta.gr! «Σύντομα θα είμαστε στην Αθήνα».

Τα ξημερώματα του Σαββάτου διαβάσατε αποκλειστικά στο gazzetta.gr την κίνηση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Λουτσιάνο από την Κορίνθιανς, ενός ποδοσφαιριστή που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Βραζιλία και βασικό στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων στην χώρα του καφέ. Μία περίπτωση από το πάνω ράφι! Οι «πράσινοι» είχαν φτάσει κοντά στην οριστική συμφωνία, κατά την διάρκεια της Παρασκευής υπήρξε διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά φαίνεται πως το νερό έχει μπει στο αυλάκι και πως δύσκολα θα χαλάσει αυτή η σπουδαία μεταγραφική κίνηση του «τριφυλλιού».

Τα ξημερώματα της Κυριακής το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη, Νίλσον Μόουρα, το γραφείο του οποίου έχει στην διάθεση του το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη. Ο Μόουρα ξεκαθάρισε πως ο παίκτης είναι μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό και ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει ανακοινωθεί το deal ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές!

Wimbledon, Υψηλές αποδόσεις και ακόμα υψηλότερα έπαθλα* (21+)

«Είναι αλήθεια πως ο Λουτσιάνο είναι πολύ, πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε επαφή τις τελευταίες ημέρες, όλα πάνε καλά και πιστεύω πως μέχρι την Τρίτη θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας. Σύντομα θα είμαστε στην Αθήνα για τις λεπτομέρειες» ήταν τα όσα δήλωσε ο Μόουρα, δείχνοντας το πόσο προχωρημένο είναι το θέμα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, εξάλλου καιτην δήλωση του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το φιλικό με την Ολεξάντρια για την θετική πορεία των διαπραγματεύσεων...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα