Ώρα... Οφόε! (vids)

Ώρα... Οφόε! (vids)

Ώρα... Οφόε! (vids)

bet365

Οδεύει προς την ολοκλήρωσή της η μεταγραφή του Οτζίτζα Οφόε με τον έμπειρο άσο να αναμένεται να μεταβεί απευθείας στο Βέλγιο για να ενσωματωθεί με τον Ολυμπιακό.

Ο Οφόε όπως όλα δείχνουν θα είναι η επόμενη χρονικά προσθήκη της ομάδας του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανέβηκαν ως γνωστόν στην προσφορά τους προς την Λέγκια από χθες και ενώ τα είχαν βρει με τον παίκτη. Ο Οτζίτζα Οφόε θα περάσει ιατρικά προκειμένου να ανακοινωθεί και το πλάνο σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες είναι να πάει απευθείας στο Βέλγιο και όχι να έρθει Αθήνα (σ.σ. ή αύριο Κυριακή ή Δευτέρα). Ο ύψους 1.85 μέτρων μέσος με τα 42 ματς στην Λέγκια πέρυσι και τα 5 γκολ και τις 14 ασίστ θεωρείται από τις πλέον αξιόλογες περιπτώσεις του βελγικού ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός έδωσε πάνω από 2 εκατ. ευρώ για τον Οτζίτζα Οφόε και συμβόλαιο για τον ίδιο με ετήσιες απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους. Εκτός από τον Οφόε υπάρχουν για την συνέχεια ο στόπερ με τον Βούκοβιτς να δεσπόζει και ο Ζιλέ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα