Κι επίσημα Μασούντ και Χατζισαφί (pics)

Gazzetta team
Κι επίσημα Μασούντ και Χατζισαφί (pics)

bet365

Οι Μασούντ Σοτζέι και Εσάν Χατζισαφί είναι κι επίσημα παίκτες του Πανιωνίου, μιας και ανακοινώθηκαν από τους «κυανέρυθρους».

Εμενε απλά η ανακοίνωση. Οι Μασούντ και Χατζισαφί είναι εδώ και μερικές μέρες στην Αθήνα, προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Πανιωνίου και απλά το θέμα ήταν τυπικό.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Η ανακοίνωση των δύο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο να... κλείνει και το τυπικό μέρος.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επίσημη ένταξη των Μασούντ Σολεϊμάνι Σοτζέι και Εσάν Χατζισαφί στο έμψυχο δυναμικό της.
Ο Μασούντ Σοτζέι, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ανανέωσε το συμβόλαιό του, ενώ πλέον θα έχει συμπαίκτη και τον Εσάν Χατζισαφί, ο οποίος επίσης υπέγραψε το συμβόλαιό του.
Οι δύο παίκτες, διεθνείς με την Εθνική ομάδα του Ιράν, με την οποία πήραν την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, φωτογραφήθηκαν με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκο Ζαμάνη, φορώντας δύο από τις νέες φανέλες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ για τη νέα περίοδο», ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα